Hedvägen 7

Abbekås - Sydkusten, Skurups kommun Se på karta

5 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
165 m²
Tomtarea
1096 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
41 052 kr/år
Antal besök
9 591
Dagar på Hemnet
30

En av villorna på omtyckta Hedvägen i Abbekås är nu till salu! Här erbjuds ett representativt fantastiskt boende på ett lugnt och havsnära läge med stränder, badplatser och natursköna promenadstråk alldeles nära inpå. Den vitputsade villan är modernt renoverad med flera sovrum, fräscha helkaklade badrum på båda våningsplanen samt generösa öppna umgängesytor samlade runt kök och uteplatser med en stor öppen eldstad i centrum. Genomgående smakfulla och tidlösa materialval genomsyrar bostaden med parkett och antracitgrå klinkers på golven och granitbänkskivor i köket. Del av garagebyggnaden är idag helt ombyggd och inrymmer ett ljust trivsamt gästhus med flera sovrum, helkaklat badrum samt bastu. Perfekt för gäster, för barn och barnbarn eller för uthyrning med upp till sex sängplatser. Generösa fönsterpartier släpper in mycket ljus i bostaden och öppnar upp mot en stor stenlagd terrass med insynsskyddade uteplatser och en mysig trädgård som bjuder på många soltimmar!

I Abbekås lever du ett exklusivt kustliv. Den fina småbåtshamnen och den välskötta golfbanan är två av träffpunkterna som bidrar till fin gemenskap i byn. Här byter man gärna ett par ord innan man kanske slår sig ner på något av byns matställen. För barnen finns förskola och möjlighet till vattensporter och till skola F-6 i näraliggande Skivarp tillsammans med butiker och idrottsanläggning är det endast några kilometer.

Abbekås är ett välkänt och pittoreskt fiskeläge vid Sydkusten beläget nära såväl Ystad som Skurup. Ystad, endast 15 km bort, nås via vackra kustväg 9 och till Skurup är det ytterligare närmre. I Skurup finns tågstation och anslutningar till E65 för dig som pendlar samt skolor, butiker och annan service. Från Skurup tar du dig till Malmö på endast 25-30 min.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup

Kontakta mäklaren

Maria Lovén

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
Mäklare Maria  Lovén, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
0703-737422