Kommande

Hyltaskogsvägen 132

Skurups kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
160 m²
Tomtarea
664 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
19 351 kr/år
Kommande

Snart till salu, anmäl ditt intresse redan idag!

Välkommen till Hyltaskogsvägen 132 och till denna välskötta familjevilla i gott skick på hörntomt. Bostaden ligger på ett perfekt läge i Skurup med gångavstånd till centrums alla serviceutbud och i direkt närhet med naturen. Härifrån nås centrum smidigt med gångavstånd på de flertalet gång- och cykelvägarna i området. På Hyltaskogsområdet finns en stor fin lekplats med stora grönytor som passar perfekt för både stora och små och endast några få meter från bostaden nås fin natur och motionsstråk runt härliga Zimmermans backe. Ett mycket omtyckt och barnvänligt läge i byn.

Bostaden på hela 160kvm är uppdelat på 1,5 plan och bjuder på en trevlig planlösning. På entréplan finns hela två sovrum, en rejäl tvättstuga med groventré med goda förvaringsmöjligheter, ett väl tilltaget badrum med dusch samt ett stort ljust kök och ett ordentligt vardagsrum med direkt utgång till det inglasade uterummet. På övervåningen finns ett rymligt allrum med möjlighet att uppföra fler sovrum om det skulle vara av intresse. Här finns även ett stort sovrum som sträcker sig över bostadens ena gavel samt ett badrum med badkar och en klädkammare.

Bostaden ligger på en hörntomt precis intill ett naturreservat. En fin uppväxt häck ramar in den välskötta & privata trädgården. Här finns rejäla gräsytor för lek och spring. Till bostaden hör även ett växthus, ett härligt inglasat uterum, ett garage för en bil samt en carport med plats för en bil. Skurup ligger med sitt strategiskt smarta läge på perfekt pendelavstånd från t.ex Malmö/Lund. Tågen lämnar perrongerna varje halvtimme stora delar av dygnet mot såväl Ystad och Österlen som mot Malmö och Köpenhamn. Av- och påfarter till E65 finns i Skurup och Malmö är inte längre bort än knappa 30 min. Flertalet skolor och förskolor finns till barnen, ett bra och växande butiksutbud i en välkomnande by som är i ständig utveckling. Varmt välkommen till Skurup och till Hyltaskogsvägen 132!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup

Kontakta mäklaren

Therese Malekzadeh

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
Mäklare Therese Malekzadeh, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
0705616070

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.