Bultbovägen 7

Skutskär, Älvkarleby kommun Se på karta

2 300 000 kr

2 495 000 kr -8 %
Bostadstyp
Gård utan jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
186 m²
Biarea
131 m²
Tomtarea
2,8 ha
Balkong
Ja
Byggår
1949
Driftkostnad
52 732 kr/år

På Bultbovägen 7 erbjuds ett trevligt boende tillsammans med en hästgård. Den större lägenheten har en rymlig hall med goda möjligheter för avhängning. Badrum med våtrumsmatta och kakel vid badkaret. Två stycken sovrum varav ena har laminatgolv och det andra har parkettgolv. Kök med vita skåpluckor samt matplats. På det övre planet finner vi det stora vardagsrummet. Vardagsrum med laminatgolv, plats för både soffgrupp och matplats, braskamin samt en balkong. Den andra lägenheten har en rymlig hall med goda möjligheter för avhängning. Badrum med kakel och klinker. Sovrum med garderob. Samt ett rymligt vardagsrum. Renoverat kök med lackerade skåpluckor.

Stort utrymme utomhus för hästar. Ett stall med fem stora boxar och två stycken små. Inredningen i boxarna är uttagningsbara och går att flytta på. Ute finns det ytterligare två boxar. En ridbana med grus om 20x40 m, gummigrop samt flera hagar.

Det finns flera travbanor inom ca 30 mil radie. Gävle Travbana, Romme Travbana, Rättviks travbana, Fornaboda travbana, Sundbyholms travbana, Solvalla travbana, Örebrotravet, Färjestads travsällskap, Bollnästravet, Hagmyren och Ålandstravet.
De ridskolor som finns är bland annat: Älvkarleby Ridskola, Gävle Ponny Klubb Ridsport, Gimo Ridklubb, Avesta Ridklubb, Svärdsjö Ridklubb, Bjursås Ridklubb, Svedens Ridklubb, Borlänge Ridklubb, Ockelbo Ryttarförening, Hofors Ridsällskap, Högbo Ridsällskap, Falu Ridklubb, Solängens skola, Lurbo Ridklubb, Vallentuna Ridskola, Sundvalls fältrittklubb, Bålsta Ridklubb etc.

I Skutskär finns det flera serviceinrättningar som vårdcentral, tandvård. Diverse butiker som sportbutik, färgaffär, mataffär och systembolag samt restauranger. Det finns fin natur som naturreservatet Billudden och fina badstränder som Sandbankarna, Rullsand och Brämsand. Goda pendlingsmöjligheter till Gävle och Uppsala i form av Upptåget (Mälartåg). Skutskär ligger ca 2 timmar med bil från Stockholm.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär

Kontakta mäklaren

Johanna Siirtola

Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
Mäklare Johanna Siirtola, Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
+46768943741