Kommande

Snickartorpsvägen 21

Smedstorp, Kumla kommun Se på karta

4 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
151 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
976 m²
Byggår
1996
Driftkostnad
49 375 kr/år
Kommande

Välkomna till Snickartorpsvägen 21 och detta välplanerade och rymliga hus i Smedstorp, Kumla. Stora sällskapsytor i form av vardagsrum med utgång till det härliga vinterbonade uterummet med kamin och skön golvvärme. Rymligt kök med gott om bänkyta och förvaring samt flera bra sovrum. Här bor man på en lugn villagata i ett mycket omtyckt och populärt område. Huset ligger på gångavstånd till mataffär, förskola och skola.

Välkomnade hall som som leder in i det inbjudande och fina vardagsrummet som har utrymme för soffgrupp. Från vardagsrummet finns utgång till det inglasade uterummet och vidare ut i trädgården. Uterummet är en perfekt plats för umgänge med familj och vänner, här finns en kamin som ger skön värme och bidrar till en trivsam atmosfär. Glaspartierna är öppningsbara och kan skjutas åt sidan när man vill släppa in trädgården. Intill vardagsrummet finns köket som har gott om bänkyta och förvaring, det finns även plats för ett matbord vid det fina burspråket. I bostaden finns fyra sovrum i bra storlek, en tvättstuga, badrum samt en separat gäst-wc som renoverades 2022. Från tvättstugan finns direktanslutning till garaget.

Välskött och grönskande trädgård med härliga gräsytor för lek. På framsidan finns en plattsatt uteplats och på baksidan finns plats för trädgårdsmöbler på altanen utanför uterummet. I trädgården finns en redskapsbod med tillhörande vedförråd.

Området är perfekt för barnfamiljen med skola (F-9) på bekvämt avstånd. Kumla bjuder även på äventyrsbadhus, friluftsområden, den vackra stadsparken, utegym, Kumlasjön och sjöparken, för att nämna några platser. Till Örebro city är det mindre än 2 mil och ni tar er enkelt ut på motorvägen och till Örebro på under 15 minuter. Länsbuss finns i närheten och det går även frekvent med tåg från Kumla Centralstation för den som pendlar.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Lars Olsson

Notar
Mäklare Lars Olsson, Notar
076-180 24 02
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.