Smör-Annas gata 23

Smögen, Sotenäs kommun Se på karta

6 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
156 m²
Biarea
5 m²
Tomtarea
396 m²
Byggår
1989
Driftkostnad
34 529 kr/år

Varmt välkomna till denna mycket trevliga bostad med lättskött tomt på Smör- Annas gata på Hasselösund. Huset inrymmer fem rum varav fyra sovrum. Den generösa altanen ger gott om yta för både matgrupp och loungegrupp. I en av hörnen finns en platsbyggd möbel för lediga stunder där man kan njuta av en pittoresk vy mot hamnen. Som om inte det vore nog finns ytterligare en trevlig stenlagd uteplats och en balkong på andra våning. Större delen av tomten består av stenläggning/ altan, men här finns även en mindre gräsmatta för sommarens lekar. På entrésidan finns plats att parkera bilen. Garaget används idag som förvaring samt att man här har byggt ett gästrum.
Här bor ni på lugn gata med utsikt över den gemytliga miljö omgivningen bjuder på. En promenad tar er till bland annat Sandöns naturreservat där man kan promenera och ta del av de vackra Bohuslän! Här finns även en fin, barnvänlig badplats. På promenadavstånd nås en välsorterad matbutik, Ica Ankaret som håller öppet året runt.

Missa inte att kika på filmen.
Bostadshuset har inför försäljningen besiktigats av Anticimex och säljaren avser att teckna en dolda- fel försäkring i samband med överlåtelsen. Kontakta mäklaren för att ta del av besiktningsprotollet.

Välkommen att boka Er visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Bohuslän

Kontakta mäklaren

Elin Bergman

HusmanHagberg Bohuslän
Mäklare Elin Bergman, HusmanHagberg Bohuslän
073-961 92 92

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.