Pinnmovägen 3

Snättringe, Huddinge Karta & restider

7 450 000 kr
VillaVilla

Belägen med ett eftertraktat läge finner man denna välplanerade och spännande villa om totalt 250kvm och med en tomt (möjlig avstyckning?) på hela 1787kvm. Orginaldelen är från 1920 men fastigheten har sedan byggts om och till genom åren för att skapa ett fantastiskt spännande boende. Huset som är fördelat på två våningsplan och håller hög standard är välplanerat med stora öppna och sociala sällskapsytor vilka samtliga är ljusa och fräscha. Huset är idag uppdelat i två olika enheter, vilket gör att det lämpar sig utmärkt som generationsboende, för en företagsdel eller till uthyrning. Det går dock även att bruka huset som en ända enhet om detta passar bättre. Idag finns det tre rymliga sovrum i huset på övreplan, där ett av sovrummen har ett litet kök och därför passar sig utmärkt som sovrum för tex en äldre ungdom. Delen som passar sig utmärkt för uthyrning brukas idag som en företagsdel där man bedriver ett hundklipperi. I anslutning till denna del ligger oxå ett rymligt garage med plats för två bilar. Till huset hör en stor tomt med en gräsmatta för spring och lek med sol från morgon till kväll. Med utgång från köket finns även en stor träaltan med en pool att svalka sig i under varma sommardagar. Storleken på tomten gör att den är optimal för tex en attefallare. Det mycket fräscha skicket på hela huset, både ute och inne, gör att det här är en fastighet som ni kan flytta direkt in i!

Området, som är lugnt och mycket eftertraktat, passar utmärkt för barnfamiljer då både Snättringeskolan, Utsäljeskolan och flertalet olika förskolor finns i närområdet. Shopping finns inom bekvämt avstånd i Kungens Kurva, där man nyligen färdigställt en helt ny shoppinggalleria. I Kungens Kurva finns även IKEA och handelsplatsen Heron City. För den som vill ut i grönskan finns naturreservatet kring Gömmaren som erbjuder både bad och fiske och naturmiljö samt motionsspår. Men den riktiga pärlan, Långsjön som är en naturskön och uppskattad badplats på sommaren, finner bara någon minuts promenad från huset. I närheten av Långsjön finner ni även flertalet lekplatser som den nya Långsjöparken och den mycket uppskattade Tranparken. Här finns det underhållning för hela familjen i form av gungor, picknickplats, klätterställningar, inhägnad fotbollsplan, utegym och mycket mer. Här kommer också att färdigställas en ny barnanpassad badplats.

Man tar sig snabbt och lätt ut på E4:an och där ifrån är man i Stockholms city på endast 10 minuter med bil. föredrar man att åka kommunalt finns både Fruängens tunnelbana samt Pendeltåget i Stuvsta på bekvämt avstånd. Från Häradsvägen avgår även bussar regelbundet. Ni hittar även en områdesfilm över Huddinge om ni klickar er in på objektet på Notar.se

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
204 m²
Biarea
46 m²
Tomtarea
1 787 m² tomt
Antal rum
5 rum
Byggår
1920
Räkna på boendet
  • Söndag 23 sep kl 12:00-12:45 Spara
    Öppen visning - Välkommen!
  • Måndag 24 sep kl 17:30-18:00 Spara
    Öppen visning - Välkommen!
Visningsinformation
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Pinnmovägen 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
7 450 000 kr

Statistik

4 012
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 6 dagar sedan, den 14 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips