Ribbings väg 4

Snöstorp, Halmstads kommun Se på karta

5 275 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
210 m²
Biarea
32 m²
Tomtarea
1 103 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1998
Driftkostnad
40 949 kr/år

Varmt välkomna till Ribbings väg 4 och denna minst sagt imponerande bostad om hela 210 + 32 kvm. Här erbjuds ett magnifikt hus som du med all säkerhet tillägnar en extra titt när du passerar... Ett iögonfallande lösvirkeshus i dansk stil med god rymd och otaliga mervärden.

Invändigt har vi bland annat ett spatiöst vardagsrum med ett generöst ljusinsläpp och god takhöjd, vilket i sin tur samspelar med bostadens matplats i en öppen lösning där de båda rummen sammanvävs med en charmig öppen spis. Från vardagsrummet når vi dessutom genom stilrena hajompartier ut till en mysig uteplats. Vidare har vi i anslutning till matplatsen det rymliga köket med gott om beredskaps- och förvaringsutrymme. På entréplan erbjuds dessutom kaklat badrum, separat tvättstuga, toalettrum samt sovrum. Vi finner här även garage. Vi förflyttar oss en våning upp, antingen via den läckra spiraltrappan i entréhallen eller via trappan i anslutning till groventré/garage. På övre plan har vi ett trivsamt allrum med ett fint ljusinsläpp. Härifrån leder en loftgång oss till en rymlig och möblerbar balkong med en enastående vy tack vare husets höga läge. Vidare erbjuds på detta plan dubbel uppsättning potentiella sovrum, de båda av god storlek, samt ytterligare ett kaklat badrum. Tack vare bostadens väl genomtänkta planlösning, med dubbla entréer samt trappor, finns goda möjligheter till ett flexibelt boende. Här går det enkelt att skärma av för att exempelvis nyttja för egen verksamhet, som uthyrningsdel eller som generationsboende. Valet är ditt!

Tar vi oss ut ur bostaden finner vi en fantastiskt vacker trädgårdssida i gott mått. Här har vi dessutom ett solklart västerläge. Flera trevliga och insynsskyddade uteplatser erbjuds längs den charmiga huskroppen, där stilrena stensättningar sträcker sig. På tak ligger vackert 1-kupigt tegel medan bostadens fönster är i 3-glas. På framsidan har vi rymlig uppställningsplats för flera fordon, samt åtkomst till tidigare nämnda garage. Ytterligare nämnvärt är att bostaden är rustad med jordvärme och sålunda har ett vattenburet värmesystem, vilket alltid är lika efterfrågat. Som synes finns här mycket att hämta på Ribbings väg 4 - Välkomna att boka in er visningstid för att på plats uppleva denna slående fastighet!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Halmstad

Kontakta mäklaren

Andreas Ludvigsson

Fastighetsbyrån Halmstad
Mäklare Andreas Ludvigsson, Fastighetsbyrån Halmstad
070-967 67 23

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.