Gamla Södåkravägen 274

Södåkra, Höganäs Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
180 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
928 m²
Byggår
1909

Välkomna till Södåkras gamla lanthandel, ett ställe där forna historia möter trädgårdsromantik i en otroligt varm och närande harmoni. Här finns verkligen en ödmjuk själ i varje detalj och möjligheterna är oändliga!
Bostaden erbjuder i dag 2-3 sovrum, stort allrum, charmigt kök i lantstil med separat matrum. Därtill finns en rymlig tvättstuga och badrum samt det härliga vidbyggda "uterummet" (eller kanske kontor alt relaxrum) med blick över uteplats och trädgård. Det finns gott om förrådsbyggnader för förvaring av diverse och hela loftet är inredningsbart om bostadsytan ej skulle räcka till!
Utanför dörren möts man av äppelodlingar, ängar och lantlig entreprenörsanda. Distributörerna till matkulturen i regionen avlöser varandra med allt från loppmarknader, caféverksamhet till primör- och köttproduktion. Avståndet till de större orterna Höganäs, Ängelholm och Helsingborg är sådär alldeles lagom och här är verkligen livet gott att leva.
Uppvärmning sker via kostnadseffektiv bergvärme och bil eller annat ställer man bekvämt på den egna uppfarten.

Viktigt att tänka på:
Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång;
* Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande!
* Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs