Sebendevägen 41

Söderbykarl, Norrtälje kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
128 m²
Tomtarea
1 836 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1992
Energiklass
D
Driftkostnad
41 950 kr/år

Välkommen till denna enplansvilla om 128 kvm i natursköna Sebende strax innan Söderbykarl endast 1,4 mil norr om Norrtälje. Just denna villa ligger längst in på Sebendevägen och således så ligger den helt fritt och ostört.
Härliga öppna vyer över natur och öppna fält. Här är det lätt att andas!

Samtidigt så har du närheten till den större vägen för kommunikationer endast 150 m från huset. Helt optimalt! Här passerar även skolbussen till populära Svanbergaskolan som är en F9-skola.

Huset är byggt 1992 och här finns 3 till 4 sovrum, två badrum och ett stort kök med burspråk med plats för många. Vardagsrum med öppen spis och utgång till en altan. Bostaden har för övrigt hela tre altaner med egna utgångar samt ett inglasat uterum precis vid entrén. Bostaden erbjuder vidare ett rymligt garage och samtliga byggnader är ommålade nu under 2022.

På tomten finns även ett extra bostadshus om ca 50 kvm med kök samt duschrum med wc och som du således har möjlighet att hyra ut och få in en extra inkomst. Här finns även ett vidbyggt tillhörande förråd för hyresgästen. Tomt om 1836 kvm och här finns flertalet bärbuskar och gott om plats för egna odlingar. En f d lekstuga har här byggts om till hönshus. Här har du alltså även möjlighet att relativt omgående skaffa några egna höns som ger ägg till husbehov. Både trevligt och ekosmart!

Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och då Sebende är beläget i de nordvästra delarna kring Norrtälje så åtnjuter du också den relativt nya ”västra vägen” som ger en maximal fördel när det gäller att ta sig fram smidigt och flexibelt i trafiken. Du behöver alltså inte åka igenom staden på väg söderut mot exempelvis Stockholm, utan du kan då istället välja västra vägen. Och dessutom i hela 80 km/h. Helt fenomenalt bra.

Välkommen att anmäla dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Ann-Sofie Demander

Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Ann-Sofie Demander, Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje