Storängsgatan 23A

Södermalm, Örebro kommun Se på karta

6 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Biarea
85 m²
Tomtarea
371 m²
Byggår
1928
Driftkostnad
54 500 kr/år

"Upplev charm och historia i detta vackra gula hus från 1928 beläget på Södermalm i Örebro. Bo centralt mitt i staden med en unik kombination av gammal stil och moderna bekvämligheter. Huset erbjuder 2-4 sovrum, en inredningsbar vind samt ett garage, perfekt för hela familjen. Njut av sommarens varma dagar i den praktiska trädgården med poolområde och stor altan.

Den gamla stilen är synlig i detaljerna, med högt i tak, och stora rum. Köket är ett drömrum för den som gillar att laga mat, med gott om utrymme för matlagning och umgänge samt direkt acess ut mot den utbyggda altanen. Rummen är rymliga och ljusa, med plats för enkel möblering och inredning.

Allt du behöver finns inom gångavstånd; affärer, idrottsplatser, kommunikationer och city med sitt utbud. Detta är drömbostaden för dig som söker en charmig och central plats med det lilla extra. Tänk på alla möjligheter som detta hus erbjuder, från fester och samkväm i trädgården till avkopplande dagar runt poolen, det finns något för alla. Välkommen att boka din visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Henrik Sjöberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Henrik Sjöberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
0707-644 153