Ekgården 1

Södertälje kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
75 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
994 m²
Byggår
1925
Driftkostnad
49 376 kr/år

Välkomna till Ekgården 1 i populära och barnvänliga Ragnhildsborg! En riktig idyllisk plats med naturen inpå knuten där hela familjen kan trivas. Här väntar en modern villa med stor trädgårdstomt, där flera vackra och tidstypiska detaljer anno 1925 finns fint omhändertagna och bevarade samtidigt som standarden är hög för att passa den moderna familjen.

Via en knastrande grusgång välkomnas vi till en mysig farstukvist var man kan njuta av morgonsolen. Interiört väntar 3-4 trivsamma sovrum, ett modernt kök med utgång till altanen, ett vardagsrum med en fint bevarad kakelugn som höjer mysfaktorn, modernt badrum med tvättavdelning, gillestuga och gäst-WC samt flera förråds- och förvaringsutrymmen. Här ryms såväl den stora som den lilla familjen!

Tomten som är på 994 kvm är en fin och lummigt uppvuxen trädgårdstomt med gräsmatta och stora ytor som bjuder in till lek och spring året runt. För den som tycker om att odla finns det gott om plats till det. Exteriört väntar dessutom flera fina uteplatser, en stor uppfart med plats för 3-4 bilar och en mindre förrådsbyggnad.

Här bor man i ett idylliskt område omgiven av naturen. Små men likväl viktiga detaljer gör detta boende kvalitativt och till ett hem att trivas i - här finns flera kakelugnar, vackra plankgolv, många lekytor, plats för flertalet bilar och gott om förvaring såväl utomhus som inomhus.

Ragnhildsborg är ett populärt och barnvänligt område med fina naturområden samt närhet till stränder, båtklubb och skidbacke. Även skola och förskola finns i närheten. Till Södertälje Centrum tar det ca 10 minuter och för den som pendlar till Stockholm med bil tar det ytterligare 30 minuter. Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Eric Sollert

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Eric Sollert, Erik Olsson Fastighetsförmedling
0703337579