Åmålsgatan 10

Sofieberg, Helsingborgs kommun Se på karta

4 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
133 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
876 m²
Byggår
1928
Driftkostnad
30 327 kr/år

På en lugn återvändsgata, i kvarteret där husen kallas för "månadsgatorna", ligger denna fina 1 1/2-plans villa med källare i vinkel på utkanten av detta område. Här upplever ni en hemtrevlig interiör med nya ytskikt, stilrent kök och fint badrum bland annat. Insynsskyddad, härlig och solsäker trädgård. Stort vardagsrum med stora fönsterpartier, intill finner ni en matplats där ni har gott om plats för det stora matmöblemanget om så önskas. Ni finner fyra bra sovrum. Badrum och gästtoalett är i mycket gott skick.

I området bor ni i lugna och barnvänliga omgivningar med närhet till Barnens skog, matbutik, förskola och skola. Bra pendlingsmöjligheter i form av goda kommunikationer med stadsbuss och nära ut till Österleden och motorvägarna, för er som tar bilen.

VÄLKOMNA HEM TILL DENNA BOSTAD!

Varmt välkomna på visning - vi ses!

Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Louise Scholander, på 0707-666 736 eller [email protected]. Så kommer ansvarig mäklare att ta kontakt med er när det närmar sig visning!

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Oliver Nilsson, Husfoto
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Kontakta mäklaren

Louise Scholander

Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
Mäklare Louise Scholander, Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
070-7666736