Tegvägen 12B

Sofieberg, Tyresö kommun Se på karta

7 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
916 m²
Byggår
2006
Driftkostnad
69 701 kr/år

På Tegvägen 12B finns nu chansen att bli ägare till detta inbjudande och energieffektiva hus med två nyligen renoverade badrum.

Nu har du tillfälle att flytta in i ett välplanerat och hemtrevligt hus i utmärkt skick. Denna enplansvilla om 150 kvm erbjuder ett energieffektivt samt kvalitetsboende med bland annat bergvärme, kamin, härlig atmosfär och sociala ytor både ute som inne.

- Bergvärme 2022 (borrhål 240 m)
- Båda badrummen renoverade 2020 (kvalitetsdokument finns)
- Nytt FTX-system 2020
- Nya vitvaror 2020
- Tak åtgärdas enligt anmärkning från besiktnings tillfället

Det första som möter dig i huset är den stora och öppna hallen med garderober med bra förvaringsmöjligheter. Vidare finns ett stort, socialt och öppet kök med gott om förvaring, generösa arbetsytor, släta luckor och plats för matgrupp. Huset har tre sovrum, tvättstuga med groventré, två badrum och ett rymligt samt trevligt vardagsrum och all-/matrum. Det ena badrummet är smakfullt renoverat och har toalett, dusch, golvvärme, kommod, handfat, badrumsskåp, förvaringsskåp och bastu. Det andra badrummet som är lite mindre, men också smakfullt renoverat har toalett, dusch, kommod, handfat, badrums- och förvaringsskåp.

Här ingår en tomt om 916 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets stora och underbara altan, som nås via vardagsrummet, passar utmärkt för såväl lek som umgänge. Här finns också ett dubbelgarage som erbjuder bland annat golvvärme, elbilsladdare och motordrivna portar.

Sofieberg/Trollbäcken är en mycket trivsam del av Tyresö som uppskattas högt av barnfamiljer. Inom gångavstånd från huset ligger busshållplats "Sofiberg" som tar dig exempelvis inom kommunen, Gullmarsplan och Stockholm C och en cykeltur bort hittar man även Trollbäckens centrum/Alléplan, badsjöar samt för-/skolor. Utöver det finns Tyresö centrum, golfbana, rackethall och simhall för att nämna några bevämligheter, en kort bilresa från bostaden.

Välkommen till Tegvägen 12B!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Tyresö/Älta

Kontakta mäklaren

Debbie Hansson

HusmanHagberg Tyresö/Älta
Mäklare Debbie Hansson, HusmanHagberg Tyresö/Älta
0790-655092

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.