Dalkärrsvägen 48

Solbackahöjden, Norrtälje Karta & restider

4 500 000 kr
VillaVilla

Välkommen till denna välplanerade och nyproducerade villa om ca 121 kvm fördelat på 5 rok varav 3 sovrum, fördelat på två plan. Balkong under tak och rymlig altan i utmärkt solläge.

Har välkomnas du in i den ljusa hallen som öppnar upp sig till ett härligt arbetskök och vardagsrum. Köket, med plats för matbord, öppnar upp sig mot vardagsrummet, avskiljt av en rymlig arbetsbänk som kan användas som barbänk. Vardagsrummet har stora fönsterdörr-partier mot den härliga altanen i söderläge där inre delen är under tak. Helkaklad gäst-WC med dusch samt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare finns även på entréplan, som i sin helhet har vattenburen golvvärme.

Övervåningen inrymmer allrum, tre sovrum varav ett större som har egen utgång till den stora balkongen. Vidare finner vi här helkaklat badrum med badkar samt praktisk klädkammare. Villan är nyproducerad och kommer stå färdig för inflyttning inom kort. Fiber finns att koppla på sig till. Ansluten till kommunalt V/A. Här finns också carport med tillhörande förråd.

Tomten är plan och rymlig på sina 1629 kvm. Huset är placerade i tomtens bakkant, vilket skapar stora ytor för utomhusaktiviteter. Detaljplanen tillåter även framtida utbyggnation av huvudbyggnad samt att man kan ha upp till två komplements-byggnader, dvs t.ex garage/carport/gäststuga om en total byggnadsarea om 80 kvm.

Villan ligger utmärkt placerad långt in på Dalkärrsvägen, nära till naturen och endast 3,5 km från centrala Norrtälje. Skola och förskola inom gångavstånd i Solbacka. Solbackahöjden är ett bostadsområde som har utvecklats mycket positivt med en attraktiv blandning av nyligen uppburna villor i olika och tilltalande stilar.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Tomtarea
1 629 m² tomt
Antal rum
5 rum
Byggår
2017
Räkna på boendet
  • Söndag 29 jul Spara
    Anmälan senast 2018-07-27 kl.12.00
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Dalkärrsvägen 48 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 500 000 kr

Statistik

4 121
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 102 dagar sedan, den 10 april 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips