Korngatan 2

Sollebrunn, Alingsås kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
138,8 m²
Tomtarea
1 019 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
30 852 kr/år

Välkommen till detta fantastiska nybyggda hus i Sollebrunn! Det ligger i ett lugnt område med ängsmarker intill, vilket ger en härlig känsla av frihet och lugn. Huset har en perfekt storlek för en familj med sina tre sovrum, allrum och ett rymligt vardagsrum och kök med öppen planlösning. Groventré med tvättstuga finns med.

I närheten finns allt du behöver, som en mataffär, skola och förskola. Och du kan börja njuta av ditt nya hem omgående, eftersom tillträde kan i stort sett ske direkt.

Detta är verkligen ett drömhus för den som vill ha ett lugnt och avslappnat boende, samtidigt som du ändå har allt du behöver inom räckhåll. Ta chansen att få bo i detta fantastiska hus – välkommen på visning!

Byggbolaget som byggt detta hus är i färd med att bygga ett liknande bredvid, fast med ytterligare ett sovrum. Hör av er om ni är intresserade av detta.
Eftersom hantverkarna arbetar precis bredvid så kan de utföra diverse extra jobb på detta huset, om det är något ni saknar eller vill ändra.
Bolaget har dessutom möjlighet, att vid intresse från en köpare, köpa intressentens nuvarande bostad enl. överenskommelse.
Hör av er för mer info!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

Kontakta mäklaren

Anton Nilsson

Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Mäklare Anton Nilsson, Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
+46709950902