Krutkällarevägen 15

Söndrum/Bergsgård, Halmstads kommun Se på karta

5 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
700 m²
Byggår
1982
Driftkostnad
17 650 kr/år

Välkommen till Krutkällarevägen 15, perfekt 1-plansvilla med kombination av modernitet och bekvämlighet. Beläget i ett attraktivt område med närhet till skolor och bekvämligheter, är detta hem idealiskt för familjer som söker det perfekta boendet samt till det vuxna paret med utflugna barn.

När du kliver in genom dörren kommer du omedelbart att imponeras av den totalrenoverade interiören. Varje rum har genomgått en omfattande renovering, vilket ger ett fräscht och modernt utseende. Med det nyrenoverade köket, helkaklade badrummet och de tre sovrummen erbjuder detta hem allt du behöver för en bekväm och stilfull livsstil.

Det är värt att nämna att fönstren är helt nya, vilket ger inte bara en bättre energieffektivitet utan också en förbättrad ljudisolering. Du kan njuta av ett tyst och lugnt hem samtidigt som du släpper in gott om naturligt ljus.

Dessutom har huset nyligen blivit målat utvändigt i en elegant mattsvart färg, vilket ger en modern och sofistikerad look. Det ger huset en fräsch och stilfull framtoning och gör det till ett blickfång i området.

Läget är perfekt för familjer med barn och de som har utflugna barn. I närheten finns skolor och förskolor som erbjuder utmärkta utbildningsmöjligheter. Dessutom finns det gott om service och bekvämligheter, inklusive affärer, restauranger och fritidsaktiviteter, allt inom bekvämt avstånd.

På tomten finns även en friggebod samt ett extra rum i garaget som kan användas som kontor elller ungdomsrum.

Sammanfattningsvis erbjuder Krutkällarevägen 15 en perfekt kombination av modern design, bekvämlighet och närhet till skolor och service. Med sina totalrenoverade interiör, nya fönster, nymålad svart fasad och barnvänliga läge är detta huset som kommer att förvandla dina drömmar till verklighet. Missa inte chansen att äga detta hem.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Halmstad

Kontakta mäklaren

Nils Bäckström

Bjurfors Halmstad
Mäklare Nils Bäckström, Bjurfors Halmstad
035-299 04 92