El Herrojo Alto La Quinta, Benahavis

Spanien

1 195 000 euro
Villaicon_villa_inactive

Detta hus med 4 sovrum och 5 badrum har en fantastisk öppen planlösning. För alla som vill ha en ljus, rymlig och modern villa är detta svårslaget. När du kommer till denna privata urbanisering, möts du av en 24-timmars säkerhetsvakt, och ytterligare en grind som leder dig in till din privata uppfart som är tillräckligt stor för 5 fordon. Huset är omgivet av en privat innergård och stor terrass komplett med en insynsskyddad trädgård med vackra olivträd.
På entréplanet i villan finns 3 sovrum (alla med golvvärme) varav master bedroom är över 100 m2 med walk-in-closet , en-suit badrum och privat terrass. Master bedroom har även av en öppen spis och "vardagsrum" med TV och soffa; en fantastisk svit! De andra två sovrummen är stora dubbelrum med egna badrum.
En stor trätrappa leder dig till den övre våningen som har en öppen planlösning på 150 m2. Här finns vardagsrum, kök och matplats. Dessutom ett sovrum med en-suit badrum, fantastisk utsikt över poolen, trädgården och den vackra omgivningen, Eucalyptos skogen och La Concha berget. Varje rum leder ut till terrassen, trädgården och poolen och har sydlig till västlig riktning, här har du sol hela dagen.
Trädgården är välskött , med en privat pool, separat kök / grillplats samt duschar. Vardera sidan av poolområdet har trappor som leder ner till ytterligare trädgårdsområden, alla med LED-belysning och bevattningssystem .

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
400 m²
Tomtarea
1 408 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
2 900 kr/år

Statistik

220
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 284 dagar sedan, den 10 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips