Nyproduktion

Stavavägen 37

Stava, Österåker Se på karta

6 100 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
145 m²
Biarea
7 m²
Tomtarea
2 330 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
34 500 kr/år
Nyproduktion

En villa kvar till försäljning!

LM Design to live bygger tre villor med adress Stavavägen 35, 37 samt 39 och inflyttning i slutet av 2020. Stava ligger lugnt och fint med naturen runt knuten, endast ca 28 km in till Stockholm Östra och ca 5 km in till Åkersberga Centrum.
För visning och mer information kontakta Catharina Ek 0733-630 877

Villorna har en praktisk och mycket funktionell planlösning, samtidigt luftig och modern med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Kök med plats för gemenskap som blir en naturlig samlingsplats i ditt hus.
På entréplan finns även ett av de tre sovrummen, helkaklat badrum samt klädvårdsrum. På övre plan två sovrum, ett allrum (kan delas av för ytterligare ett sovrum), klädkammare och ett helkaklat badrum. Skön vattenburen golvvärme på båda våningsplanen.
Bruksarean för respektive fastighet är 152 kvm. Inkluderat både bo- och biarea uppmätt på ritningar.
Generös altan i tryckimpregnerat trall ca 55 kvm.

Det förekommer tillval på de illustrerade bilderna. Tomten lämnas grovplanerad bortsett från altan och tillgänglighetsanpassade infarter och gångstigar.
Det finns möjlighet till vissa tillval mot extra kostnad.

För skolbarnen finns det skolskjuts i området och kör barnen till skolan. Du är snabbt ute på 276 an om du åker bil och vill du ta bussen mot Stockholm går den från Stava Värdshus. Du erhåller p-tillstånd och kan ställa bilen på infartsparkering.

Som fastighetsägare i Stava blir du automatisk medlem i Stava Samfällighetsförening som ansvarar för drift och underhåll av deras gemensamma anläggningar. Dessa är samtliga vägar, bollplan, fest- och lekplats samt två badplatser (Långsjön och Garnsviken), varav den ena med bastu. Tycker du om att fiska är det möjligt både i Långsjön och Garnsviken. Möjlighet till båtplats finns i Garnsviken.
Läs mer på deras hemsida: stavaföreningen.se

TV/data Förberett för datakabel enligt följande
2 st i vardagsrum och 1 st i varje sovrum
Förberett för multimediabox. Multimediaboxen utrustas med ett separerat eluttag, parallellt med multimediabox.

Utvändigt 1 st vattenkran på utsidan av huset 6 st fasadbelysning inkl montage
2 st utvändigt eluttag 1 st entré signal, ding-dong

Läs mer om bostaden
Mäklarringen Österåker