Kommande

Stenbäcken 22

Stenbäcken, Ockelbo Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
137 m²
Biarea
104 m²
Tomtarea
1 000 m²
Byggår
1958
Driftkostnad
36 300 kr/år
Kommande

Välkommen till denna mysiga villa med fint läge i Stenbäcken! Villan är belägen på en mindre trädgårdstomt med fin utsikt mot åkrar och Östersjön. På fastigheten finns även ett nybyggt dubbelgarage om 56 kvm med gjuten platta och förvaringsutrymme om 12 kvm. Härlig altan om hela 70 kvm på baksidan med badtunna.

På entréplanet finns en välkomnande hall, ett rymligt kök med stort utrymme för matplats, öppen planlösning in till vardagsrum med värmande kamin. Sedan finns ett helkaklat duschrum samt två sovrum varav ett har en egen klädkammare. Villan byggdes ut 2009 och i utbyggnaden på entréplanet finns golvvärme i alla rum.

På det övre planet är det golvvärme på halva våningsplanet. Här finns en övre hall, ett badrum samt två stycken sovrum varav det ena är nyligen renoverat.

På källarplanet finns utrymme som är förberett för att bli relaxavdelning, ett WC-rum och bastu som nyligen renoverats, ett hobbyrum/gym samt en tvättstuga.

Eget avlopp från 2019 samt egen borrad brunn för vatten, finns även en grävd brunn för bevattning. Ny värmepump installerades 2019. Fiber drogs in 2020.

Detta är en kommande försäljning, kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Sandviken

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.