Alviksvägen 2C

Stenhamra, Ekerö kommun Se på karta

5 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
124 m²
Biarea
46 m²
Tomtarea
1 040 m²
Byggår
1981
Driftkostnad
46 060 kr/år

- Barnvänligt på återvändsgata
- Totalyta på 170 kvm plus garage
- Renoverad övervåning 2021
- Sydväst-läge
- Möjlighet till 6 sovrum
- Gångavstånd till skolor/förskolor
- Förberett med tillstånd för bergvärme

Välplanerad familjevilla belägen på lugn återvändsgata i barnvänliga Stenhamra. Här bor man på behagligt gångavstånd till skolor, förskolor och goda kommunikationer såväl som till härliga naturområden kring skog, mark och Mälarens strand med badplatser. Detta hus på Alviksvägen 2C har genomgått en stor renovering av övervåningen under 2021 som således är i toppskick och med modern öppen planlösning. Vattenburen golvvärme har lagts in på detta plan och ger möjlighet till en behaglig komfort. Idag uppvärmt med el-panna men tillstånd för att installera bergvärme finns.

Vackert ljusinsläpp från stora fönster i tre väderstreck med utgång till skyddad uteplats under tak samt stor balkong som löper runt hela den sydvästvända gaveln och bjuder in till fina stunder i solen. Högt läge som ger en härlig vy.

Totalytan på 170 kvm ger möjlighet till goda förvaringsutrymme och chans till upp till 7 rum varav 6 sovrum vilket gör det till ett bra boende även för den stora familjen. På fastigheten finns också ett garage samt isolerad friggebod med möjlighet till hemmakontor eller tonårsrum.

Varmt välkommen till Alviksvägen 2C!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Bromma

Kontakta mäklaren

Niklas Bergsten

MOHV Bromma
Mäklare Niklas Bergsten, MOHV Bromma
0768-190011