Gråbergsvägen 21

Steninge, Halmstad Se på karta

3 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
196 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
1 550 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
38 791 kr/år
Antal besök
8 150
Dagar på Hemnet
12

På ett mycket trevligt läge i Steninge ligger denna stora familjevilla som erbjuder bland annat fyra sovrum och gott om plats för socialt umgänge i kök och vardagsrum. Tomten är högt belägen och charmigt kuperad med berg och en baksida som gränsar till skogsparti. Det natursköna läget gör att trädgården ofta besöks av både ekorrar och rådjur. Ibland strövar dessutom en och annan älg förbi. Detta är en bostad för dig som älskar att vara nära naturen och havet.

Bostadshuset har allt för den stora familjen med dels många sovrum men också ett stort kök där alla kan samlas framför braskaminen och äta lunch med utsikt över baksidans rogivande miljö. Även i vardagsrummet kan man göra upp en brasa i den fina kakelugnen och uterummet som ligger i söderläge värmer gott tidig vår. Ovanför uterummet har man en stor terrass med en fantastiskt fin utsikt över Steninges vackra natur.

Ovanför carporten har man låtit inreda ett stort gästrum, perfekt när släkten kommer på besök. Steninge söker man sig till om man vill bo nära havet i en ljuvlig, varierande natur. Här finns vackra naturreservat, mysig sandstrand och kuperade promenadstråk. Gråbergsvägen 21 är ett riktigt smultronställe som är lätt att förälska sig i!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 10
    maj
    Imorgon kl. 16:00–18:00
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.