Nyproduktion

Solfjädern, hus 10

Steninge Slottsby, Sigtuna Se på karta

5 490 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
124 m²
Tomtarea
386 m²
Nyproduktion

Varmt välkommen till kvarter Solfjädern, Steninge Slottsby!

Onsdag den 19 maj mellan kl. 16.00-17.40 bjuder vi in till informationsträff för projektet. Då berättar Ulrika Lööf som är ansvarig mäklare mer om bostäderna, svarar på frågor, visar bilder och materialval. Med anledning av Covid - 19 krävs anmälan till träffen. Träffen hålls vid utställningsplatsen intill huvudentrén till Stenladan. Passa på att uppleva Steninge på samma gång!

En plats för boende och varande. Solfjädern förenar mat, kultur och natur, umgänge och livskvalité. Byliv i ny tappning.

Tillsammans med Tulip Investment utvecklar Blooc nu det nya bostadskvarteret Solfjärdern i idylliska Steninge Slottsby i Sigtuna. Kvarteret består av 10 unika friköpta parhus om 124 kvm med 5 rum och kök ritade av arkitekterna på Blooc.

Nu lanserar vi de sista husen i projektet - reservera din bostad redan idag!

Inflytt från kvartal 3 2022.

Boarea: 124 kvm
Sovrum: 3-4 stycken
Antal: 10 parhus

OM BOSTÄDERNA
Husen erbjuder generösa planlösningar med rumsligheter som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Bostäder med tyngdpunkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i.

Köket är klassiskt och av hög kvalitet speciellt ritat av Blooc. De vackra kulörerna på luckorna som möter noggrant utvalda material skapar en harmonisk och enhetlig känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp.

En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till en sen helgfrukost med familjen, såväl som långa middagar med vänner. Vardagsrummet karaktäriseras av en kamin med veckfack och utvändig skorsten och ett platsbyggt skrivbord för läxläsning eller hemmakontor. Bredvid det stora fönsterpartiet leder pardörrar i glas ut till den lummiga trädgården.

På den övre våningen samlas husets tre sovrum, allrum och badrum. Från trappan möts du av ett öppet allrum med ett takfönster med ljusschakt som skapar ett fint ljusinsläpp. Sovrummen är stillsamma, ljusa och väl anpassade för storleken på husen. Alla sovrum är utrustade med garderober med god förvaring och i anslutning till Master Bedroom finns även ett förråd som du kan använda som en walk-in-closet. Du kan även välja att byta ut allrummet mot ett fjärde sovrum.

Badrummen ger en varm ombonad känsla med klassiska designelement och stilfulla material utvalda av arkitekterna på Blooc. Badrummet på entréplan är utrustat med dusch och wc och här finns även plats för förvaring eller skötbord. På den övre våningen är badrummet finns ett härligt badkar. Badrummet på den övre våningen är placerat med smidig access från alla rum och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare så du slipper släpa tvätt mellan våningsplanen.

OM OMRÅDET
Längtan efter ett enklare liv nära natur utan att behöva söka sig alltför långt från stan eller till en förort utan liv och aktivitet. Längtan efter en livsmiljö som är mer än bara en plats för boende. Steninge Slottsby förenar mat, kultur och natur, umgänge och livskvalitet. Inspirerat av den traditionella byn är kärnan i området gemenskap och en livsstil som är aktiv, men tillbakalutad. Stenladans utbud av butiker, restaurang och café och andra upplevelser sätter en stark prägel på byn, men också det stora utbudet av aktiviteter och allt vad naturen ger. På sommaren njuter du av bad på badplatsen och precis runt hörnet hittar du upplysta l

Läs mer om bostaden
Riksmäklaren

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.