Nybodavägen - Villa Ekbacken - tomt 22

Steningehöjden, Sigtuna Karta & restider

4 995 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

Detta hus, från husleverantören A-hus, har generösa sociala ytor och fin förvaring. På nedre plan finns ett stort kök i öppen planlösning med vardagsrummet som går i vinkel. Vardagsrummet går att dela av så att du får ett fjärde sovrum. Här finns även en separat tvättstuga samt ett duschrum. På övre plan finns tre sovrum varav ett med en klädkammare i anslutning. Utöver det finns ett allrum och badrum. Planlösningen passar utomordentligt för t ex en tonårsfamilj som behöver ha gott om plats. Huset heter Villa Ekbacken och är en 2-plans villa på 154 kvm med 5 rum och kök. Denna villa byggs på tomt 22 eller 30 - 33.

På Solhöjden har du många valmöjligheter. Du kan köpa vårt visningshus, VIlla Vaxholm som är placerat på tomt nr 7 eller så har du en fantastisk möjlighet att själv bestämma hur ditt boende ska vara och vad som passar din familj. Antingen köper du en tomt (pris från 2 490 000 kr) där du kan välja ditt favorithus bland 27 olika hustyper från A-hus eller så köper du ett färdigt "paket" (pris från 4 495 000 kr) där du väljer tomt med ett redan utvalt hus av modellerna Ängsgården, Ekbacken, Älvsåker eller Lyckeskär. Till alla hustyper går det att få antingen carport eller garage. Oavsett vilket hus du väljer finns det gott om plats för både familj och vänner.

I priserna för tomt 13 – 36 med ett förutbestämt hus innebär att du flyttar in i ett nyckelfärdigt hus byggt på en totalentreprenad med A-hus. Priserna är totalpriser där det enda som tillkommer är dina egna tillval utöver den höga grundstandarden. Det som återstår för dig att göra när huset är klart är utvändig slutmålning samt finplanering av tomten. Kontakta oss för en mer utförlig beskrivning av allt som ingår i våra priser.

Svensk Fastighetsförmedlings uppdrag omfattar endast förmedling av tomt, entreprenaden är en separat del vilken A-hus ansvarar för. Mäklarens försäkring omfattar således endast tomtavtalet. Entreprenaden täcks av leverantörens/entreprenörens ansvar, slutbesiktning och garantiåtaganden.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Villa
Boarea
154 m²
Tomtarea
487 m² tomt
Antal rum
5 rum
Byggår
2019
Räkna på boendet
Visningsinformation
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Nybodavägen - Villa Ekbacken - tomt 22 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 995 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

614
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 4 dagar sedan, den 22 mars 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips