Slätthultsvägen 74

Stenkullen, Lerums kommun Se på karta

5 500 000 kr

5 950 000 kr -8 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
166 m²
Tomtarea
1 498 m²
Byggår
2018
Driftkostnad
32 800 kr/år

Välkomna till denna energisnåla villa! Byggd med bergvärme och FTX system som till stora dela återvinner värmen och ger ett gott klimat med bra ventilation inomhus. Villan har en fasad behandlad med järnvitriol och aluminium runt fönster viket gör att man kan njuta av bostaden i väldigt många år innan det är dags för underhåll. Denna villa ger låga driftkostnader då den endast förbrukar ca 9500 kWh/år, har eget vatten och avlopp samt att man slipper fastighetsskatt första 15 åren från nybyggnadsår 2018.
Ägarna har lagt mycket tid på rätt ljusinsläpp i bostaden och detta märks verkligen när man kliver in. Ljuset flödar in vackert och man är ett med naturen utanför. I köket har man lagt in liggande fönsterpartier vilket ger köket en helt annan rymd. Efter en höstdag i skogen eller en vinterdag när man varit ute och lekt i snön kan man värma sig i bastun som finns i det stora badrummet som ger känslan av att befinna sig i ett spa.
Sommartid finns en av kommunens bättre badplatser i Vällsjön inom promenadavstånd. Inom promenadavstånd finns även ridskola och mil av vacker natur för promenader, turer med hunden eller cykeln. Tomten har man fyllt upp vilket ger en fin gräsplätt med plats för lek och balkongen som nås från köket badar i sol!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Lerum

Kontakta mäklaren

Jimmy Lang

Fastighetsbyrån Lerum
Mäklare Jimmy Lang, Fastighetsbyrån Lerum
073-341 47 31