Flintavägen 7A

Stenskogen, Höörs kommun Se på karta

1 995 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
110 m²
Tomtarea
1 044 m²
Byggår
1962
Driftkostnad
20 874 kr/år

På en lugn återvändsgata bland populära villakvarter välkomnar vi nu dig till ett vackert 60-talshem i trivsam bostadsmiljö. Här får du en nyrenoverad villa med flexibel planlösning som lätt anpassas efter just ert behov, med både alternativ möblering och möjlighet att skapa fler sovrum. Placerat i utkanten av centrala Höör i lummig miljö är denna villa bekväm och barnvänlig, där närhet till både service och natur fyller livets alla behov.

Denna trävilla uppfördes under 1962 och har både byggts om och ut under år 2005 till ett rymligt och modernt boende i fint skick. På två plan om 110 kvadrat är entréplanet inrett för de sociala stunderna i vardagen, medan övre planet rymmer två privata sovrum, ett badrum och ett mysigt allrum.

Hallen leder rakt in i bottenplanets ljusa och öppna planlösning där blicken kan vandra genom samtliga rum. Med hjälp av mindre väggpartier och en öppning i väggen mellan vardagsrummet och matsalen skapas avdelade sektioner för en trivsam rumsindelning. Detta gör våningen lättmöblerad och skapar ett fint ljusflöde genom hela våningsplanet. Dessa rum har fina möjligheter att inredas och ändras efter ert behov där exempelvis matsalen kan bli ett master bedroom med sin fondvägg och moderna fönstersättning.

Köket är härligt tillgängligt där middagsdofterna lätt sprider sig i huset med sin nedtagna innervägg. Praktiskt inrett med mycket förvaring på liten yta blir detta en omtyckt plats för matlagningsälskaren. Här finns fönster i två väderstreck som ger fin utsikt till matlagningen.

Maten serveras vid matplatsen intill som med sitt burspråk blir en given plats för familjen att samlas. Här värmer också en modern kamin om kyliga vintrar.

Bottenplanet har också praktiska ytor för förvaring, klädvård och ett nyrenoverat badrum.

Trädgården på sin 1044 kvadratmeter har en lummig atmosfär med omgivande växtlighet. På denna kuperade tomt på högt läge och med insynsskyddad baksida ges plats för både lek och spring som odling och uteplatser. Låt fantasin flöda, kanske blir det en altan, ett stort växthus eller en lekstuga för barnen?

Ta chansen att göra detta fantastiska hem till ert. Hela familjen kommer bo bekvämt på detta lugna och centrala läge mitt emellan stad och natur. En cykeltur tar dig antingen in till fint utbud i centrum eller ett dopp i Sätoftasjön. Välkommen att utforska denna fina fastighet!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Höör

Kontakta mäklaren

Rebecca Ljungdahl

Bjurfors Höör
Mäklare Rebecca Ljungdahl, Bjurfors Höör
0701641985