Järnvägsgatan 37

Stenstorp, Falköpings kommun Se på karta

2 600 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
153 m²
Biarea
57 m²
Tomtarea
917 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1924
Driftkostnad
50 528 kr/år

Välkommen till ett genuint sekelskifteshus anno 1924! På Järnvägsgatan 37 ligger detta charmiga hus med mycket goda kommunikationsmöjligheter, med tåg endast 8 min till Skövde och 11 min till Falköping. Här förenas gammaldags charm med dagens moderna funktion. Det brutna mansardtaket och glasverandan bidrar till den harmoniska och klassiska karaktären. Villan har på senare år varsamt renoverats på ett smakfullt sätt och de moderna inslagen med vackra originaldetaljer utgör sammantaget ett fantastiskt hem.

Sober interiör som har berikats med fyra kakelugnar, burspråk och trägolv. Planlösningen mellan kök, matplats och matsal på entréplan skapar härlig gemenskap och gör det lätt att umgås. Bostadens tre sovrum är belägna på övre plan och på båda planen finns ett badrum. På villans baksida nås ett trädäck i väst- och söderläge som ger många soltimmar. Det fristående gårdshuset med ett fint gästrum och förråd passar även bra till egen verksamhet och lekstugan på tomten har fått sin inspiration från sagorna om mumintrollen.

Stenstorp är beläget mellan Falköping och Skövde. Samhället erbjuder ett bra serviceutbud. Här finner du bland annat livsmedelsaffär, pizzeria, vårdcentral, bibliotek, skola, förskola, populärt sommaröppet utomhusbad, fotbollsplan samt sporthall. Tack vare västra stambanan som passerar Stenstorp har man goda kommunikationsmöjligheter med tåg och kan smidigt ta sig åt både Göteborg- och Stockholmshållet.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Benjamin Rudström, Husfoto
Fastighetsbyrån Falköping

Kontakta mäklaren

Åsa Sterner

Fastighetsbyrån Falköping
Mäklare Åsa Sterner, Fastighetsbyrån Falköping
0703-65 18 74
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas