Rosenstigen 11

Stenstorp, Falköping Se på karta

1 090 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
98 m²
Biarea
98 m²
Tomtarea
686 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
29 197 kr/år

På lugna Rosenstigen i utkanten av Stenstorp är denna familjevänliga villa i ett plan med källare belägen. Dess stora sociala ytor med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en mysig gillestuga med öppen spis i källarplan ger utrymme dels för den egna familjen att umgås men även för att bjuda hem nära och kära! Utöver detta inrymmer villan bl.a. tre sovrum i entréplan, toalett/dusch, gästtoalett och en mängd förvaringsutrymmen i källarplan. På fastigheten finns även altan i västligt läge samt garage.

Under senare år är ett flertal större investeringar utförda, däribland takbyte 2013, toalett/dusch 2015 och fönster/dörrbyte i entréplan 2019. Sedan 2007 värms bostaden upp via vattenburet system med luft-/vattenvärmepump och fastigheten är även ansluten till fiber. För en ny ägare finns nu goda möjligheter att i lugn och ro anpassa boendet efter tycke och smak, kanske tar ni vid säljarnas projekt med en egen relaxavdelning i källarplan?

I Stenstorp bor du med närhet till det mesta - förskola, skola, mataffär, vårdcentral, utomhusbad m.m. Dessutom passerar Västra Stambanan vilket gör det enkelt att med tåg ta dig till bl.a. Falköping, Skövde och Göteborg. Till minne av nobelpristagaren Gustaf Dalén som vuxit upp i samhället finns här även museum samt Dalénium science center!
Fastigheten kommer vid försäljning vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp".
Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Falköping