5 640 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

Kvarteret Kaprifolen, som är vår andra etapp i området, består av 16 villor – 5 enplanshus och 11 tvåplanshus. Här erbjuder vi dig som vill ha närhet till havet men samtidigt bo på bekvämt pendlingsavstånd till Stenungsund och Göteborg en unik möjlighet. På gångavstånd har du badplatser, bryggor, förskola och skola.

Alla är byggda i trä med fasader av liggande trä i en vacker naturgrå nyans och med tak av sedum. En vacker utformning som passar väl in i naturen och den omgivande skärgårdsmiljön. Husen har rejäla altaner i söder- eller västerläge, carport och ett utvändigt förråd.

Enplanshusen har en välplanerad boyta om ca 95 kvm fördelad på tre sovrum och ett stort härligt vardagsrum som knyts ihop med kök och matplats i en öppen planlösning. Stora fönsterpartier från två håll skapar en ljus och härlig känsla. Från kök och vardagsrum finns det två utgångar till altan och trädgård.

Tvåplanshusen rymmer fem rum och kök på totalt ca 127 kvm. Även här möts du av en öppen planlösning och fönsterpartier med generöst ljusinsläpp. På entréplanet bildar kök, matplats och vardagsrum den självklara platsen för gemenskap, och härifrån tar du också steget ut på altanen. En trappa upp hittar du den mer privata delen av huset med tre sovrum, ett allrum och badrum.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Villa
Boarea
127 m²
Tomtarea
570 m² tomt
Antal rum
5 rum
Byggår
2018-2019
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Krabbfiskeslingan och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 640 000 kr

Billigare och bättre boende

Statistik

1 269
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 23 dagar sedan, den 22 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips