Svenshögen 431

Stenungsunds kommun Se på karta

2 350 000 kr

2 750 000 kr -15 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
103 m²
Biarea
103 m²
Tomtarea
1 940 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
22 799 kr/år

I centralt läge enbart en kort promenad från tågstation och centrum återfinns denna välplanerade och tilltalande familjevilla. På en stor grön tomt på 1940 kvm kan många härliga sommardagar och kvällar åtnjutas. Huset är stort och rymligt med lika stort entréplan som källarplan. Nu behöver huset lite kärlek och omtanke från den renoveringsflitige för att så småningom utvecklas till ett underbart hem. På entréplan ryms fyra rum inklusive tre sovrum. Källarplan passar utmärkt för tonåringen eller för uthyrning då det inrymmer kök, sovrum, badrum och tvättstuga. Det finns separat ingång till källarplan och dessutom en skjutdörr för att skärma av mot entréplan.
På fastigheten finns flertalet byggnader så som huvudbyggnad, garage (med plats för en bil samt förvaring), carport och förråd. Dagens första sol fångas på altanen vid entrén. I anslutning till vardagsrummet finns en balkong i söderläge som passar perfekt för grillkvällar med vänner och familj.

Denna villa är perfekt för dig som pendlar till Uddevalla eller Göteborg då stationen i Svenshögen ligger ett stenkast från fastigheten. Tåget går från stationen ungefär en gång i timmen och tar dig hela vägen till Göteborg Central på 50 minuter. Tågen mot Uddevalla går ungefär lika ofta och Uddevalla Central nås inom 25 minuter. Svenshögen är ett mysigt område bara tio-femton minuter från centrala Stenungsund. Med fina promenadstråk och härliga bad i Stora Hällungen passar området de allra flesta.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Södra Bohuslän

Kontakta mäklaren

Sigvard Ekberg

Bjurfors Södra Bohuslän
Mäklare Sigvard Ekberg, Bjurfors Södra Bohuslän
0304-40 02 01

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.