Stövarvägen 8

Stigslund, Gävle Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
93 m²
Biarea
86 m²
Tomtarea
756 m²
Byggår
1958
Driftkostnad
37 400 kr/år
Antal besök
3 819
Dagar på Hemnet
11

Klassisk -60 tals villa med tegelfasad för minimalt underhåll och fina utrymmen i källaren med bl a relax, bastu och möjlighet till hobbyrum för aktiviteter. I entréplanet finns idag 3 sovrum samt vardagsrum i etage samt delvis inredd vind. Öppnar ni dessutom upp väggen från köket in till vardagsrummet så har ni riktigt stora samvaroutrymmen! I entréplanet finns även ett helkaklat badrum med duschkabin. Fastigheten har en lättskött trädgård som inte är för stor men ändå inrymmer 2 gästhusbyggnader. Den ena av friggebodstorlek och den andra med tillhörande inglasning. Tonårsboende?! Vid entrén finns en stor uppställningsplats för 3 bilar på eller om du har båt så kan det med lätthet vinterförvaras på plats. Som boende i detta hus har du låga driftskostnader via fjärrvärmen och dessutom friköpt tomt som annars hade betingat en kostnad på ca 700 000 kr. Vill du bo mitt i Stigslund med närhet till skola, dagis, affär och kommunikationer och lättskött boende med utvecklingspotential så välkomna till Stövarvägen 8 på visning!

SÄLJAREN BERÄTTAR:
Vi säljer nu vårt härliga hus på barnvänlig återvändsgata och med skogen in på knuten. När vi köpte det här fastnade vi dels för lugnet, skogen, närheten till skidspår, skola och att det är sol från tidig morgon till sen kväll. Men mycket också för att det var ett billigt boende. Marken är friköpt vilket inte många i Stigslund är och det gör mycket för ekonomin och huset är lättskött och har billig uppvärmning. Att det finns många bra utrymmen med plats för alla intressen tillsammans med den väl tilltagna parkeringen med plats för minst 3 bilar var ett stort plus.
I vår gäststuga sover vänner som hälsar på gott och en stor altan finns med plats för badtunna om man vill. På den inglasade altanen har vi haft många härliga tillställningar vid långbord och uthuset är mycket lämpligt för gym. Den som köper det här kommer att få ett lugnt, billigt, bekvämt och praktiskt boende.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.