Bagaregatan 102

Stora Kärr, Habo kommun Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
86 m²
Biarea
86 m²
Tomtarea
432 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
22 350 kr/år

För er som länge sökt efter ett smidigt boende men aldrig lyckats träffa rätt.

Ett villaboende om 86 kvm boarea + 86 kvm biarea. Här har ni det mesta en barnfamilj behöver i direkt närhet till bostaden. Eller vad sägs om gång och cykelavstånd till såväl Habo centrum, vårdcentral, apotek tandläkare, buss och tåg.

Att sedan slippa morgonstressen med bylsiga vinteroveraller som ska kläs på en trött liten hjälte för att sedan åka bil till förskolan, här är det bara traska ca 90 m till Bagaregatans förskola. Allt detta bör väl ses som en liten familjebonus för stressade småbarnsföräldrar.

Entréplan med 3 sovrum, badrum/wc, kök samt vardagsrum. Källarplan med nyrenoverad dusch/wc med kakel och klinkers självklart med golvvärme, även renoverat torkrum med kakel och klinkers -2018. Vidare på källarplanet finns Tv-rum samt oinredd Gillestuga.

Gillestugan kan disponeras efter eget tycke och smak; hemmabiorum, lekrum tv rum eller gästrum - Ytan finns i vilket fall som helst. Fastigheten bör tillföras lite uppdateringar avseende exempelvis panel på garage, lite målning av fönsterkarmar och annat piff för att lyfta fram huset på ett mer modernt sätt.
Välkommen på visning....

( Visningstider kommer inom kort - )

Kontakta ansvarig mäklare för bokning av Privatvisning

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Mullsjö/Habo

Kontakta mäklaren

Fredrik Trolander

HusmanHagberg Mullsjö/Habo
0708-702824