Kommande

Frasta Mejeri

Stora Sundby, Eskilstuna kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
181 m²
Biarea
86 m²
Tomtarea
2425 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1898
Driftkostnad
34 106 kr/år
Kommande

Varmt välkomna till Frasta Mejeri och denna lantliga dröm! Fastigheten som är uppförd 1896-1898 är lantligt belägen i natursköna omgivningar med härlig utsikt över öppna fält och med en bäck som rinner precis intill tomtgränsen. Här erbjuds en gedigen villa om 181 + 86 kvm fördelat 5 rum och kök med ett stort garage och förråd med bastu/dusch i direkt anslutning till huset. Stor tomt om 2 425 kvm med flertalet förrådsbyggnader, uteplats med badtunna och gott om plats för ett flertal bilar på framsidan. Bergvärme, borrad brunn samt fiber.

Välkomnande entré via farstukvist och en rymlig hall med klädkammare och gott om plats för kläder och skor. Fint trägolv som fortsätter rakt fram och genom de vackra pardörrarna nås det rymliga vardagsrummet i fil med matrum samt braskamin. Entréplan erbjuder även ett smakfullt renoverat kök med utgång till altandäcket, badrum samt tvättstuga och pannrum ovanför den gamla ostkällaren. Härifrån tar ni er vidare till det stora garaget med förrådsdel och renoverad bastu med dusch. En trappa upp erbjuds ett allrum, tre stora sovrum och fyra kattvindar varav två är isolerade och en används idag som gästrum.

Ca 6 min till matbutik och skola i Alberga. Ca 30 min till centrala Eskilstuna, 30 min till Arboga, eller 2 h till Stockholm. 13 km till E20.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Kontakta mäklaren

Amanda Rosvall Stenman

Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Mäklare Amanda Rosvall Stenman, Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
+46733187218

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.