Hamra Herrans 112

Storsudret, Gotland Karta & restider

5 900 000 kr
VillaVilla

Vi närmar oss huset längs grusvägen från landsvägen. En liten bit in, på lagom avstånd från närmsta granne, ligger det. Vackert placerat mellan åkrar och skogsdunge. Med havet alldeles bakom oss och med lång ledighet framför oss svänger vi in vid huset. Solen har värmt stenen framför den vackra grå dörren och vi låser upp...
Varmt välkommen till Hamra Herrans 112, till bredden fyllt av stil och perfektionism. Arkitektritat och byggt med varm hand av kulturhanverkare med traditionella byggmetoder. Genomgående högklassiga materialval, så som Hoburgsmarmor, Vola-kranar, Smeg-vitvaror, Aspen-inredning och Stuv-braskamin med en stor känsla för detaljer. Ett underbart exempel på ett nybyggt hus i traditionell gotländsk stil som ger sken av att ha legat på denna plats en livstid, samtidigt som det erbjuder alla bekvämligheter du behöver. Med ett lugnt läge strax utanför byn Hamra på södra Gotland finns här en plats att njuta på och koppla av. I omgivningarna är kulturlivet rikt, havet nära och naturen så vacker som bara den kan på Gotland!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Boarea
125 m²
Tomtarea
3 014 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
13 910 kr/år
Byggår
2012
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Hamra Herrans 112 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 900 000 kr
Driftkostnad
13 910 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

30 441
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 160 dagar sedan, den 13 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips