Neptunusvägen 8

Storvreta, Uppsala kommun Se på karta

3 500 000 kr

3 095 000 kr +13 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
124 m²
Tomtarea
695 m²
Byggår
1981
Driftkostnad
39 196 kr/år

*** FAST PRIS ***
Bostaden säljs till ett fast pris, vilket innebär att den som först lägger det budet får fastigheten. Bostaden visas löpande. Ta kontakt med mäklaren för att boka in visning!

Välkomna att trivas här på Neptunusvägen, familjevilla i barnvänligt kvarter. Huset har under åren löpande tagits hand om, till att idag hålla den höga standard som ni kan förvänta er av ett välmående hus. Rumsdisponeringen är god och förvaringsytor både invändigt och externt är bra. Solläget på fastigheten är tilltalande, här har ni sol under hela dagen på tomten. Tomten är uppväxt och lättskött, samtidigt med tillräcklig yta för den med gröna fingrar. Här har säljarna gjort i ordning en fin del att grilla, umgås och laga mat vid.

I entréplan finner ni ett stilsäkert kök med köksö, här ryms även plats för en rejäl matgrupp. In i köket är det rikligt ljusinsläpp och en fin detalj är att altandörren är helglasad vilket bidrar till en luftig känsla. Vidare finner ni här vardagsrum, sovrum/i dagsläget walk in closet, groventré för tvätt och ett badrum. Väl vid ovanvåningen har ni ytterligare tre stycken bra sovrum och ett till badrum.

Detta hus är fiberanslutet.

Fastigheten ligger på en återvändsgata. Storvreta som område är av många ansett som den mest attraktiva tätorten utanför Uppsala. Området har något för alla, många som väljer att bosätta sig här uppskattar de utmärkta kommunikationerna med buss och tåg. Möjligheten att ta sig snabbt till Uppsala, Gävle och Stockholm. Läget är strålande oavsett om ni pendlar med kollektivtrafik eller om ni väljer att pendla med bil då E:4an är nära.

Här finns flertalet förskolor, skola upp till årskurs 9, starkt föreningsliv med aktiviteter för alla som exempelvis, fotboll, innebandy, gym m.m. Den vardagliga inhandlingen av matvaror kan göras på någon av de mataffärerna som finns i Storvreta, här har ni både Coop och ICA. Kommer ni med bil från Uppsala så har ni även Gränbystaden som bekvämt alternativ.

Nu under sommarens varma månader är den fina badplatsen i Storvreta något som lockar många. För att sedan kunna avslutas på någon av de lokala restaurangerna i centrumet. Storvreta präglas även av en företagaranda, här finns det flera småföretag och även större företag i anslutning till orten.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Zeynep Eker

Notar
Mäklare Zeynep Eker, Notar
0708704884
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022