Tärngatan 19

Strandnorum, Stenungsunds kommun Se på karta

8 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
146 m²
Tomtarea
297 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
36 000 kr/år

På Bergshyllan med magisk havsutsikt uppförs sju villor uppföras om 146-148 kvm med fem rum och kök. Tre tvåplansvillor samt fyra enplansvillor med sluttningsvåning.

Möjlighet till visning av Tärngatan 23 på visningsdagen. Tärngatan 19 är klart för inflyttning under sommaren.

Huset är fördelat på en social våning med kök och vardagsrum samt badrum och tvättstuga. Sovrumsavdelning på nedre plan med tre sovrum, allrum, badrum, klädkammare samt teknikrum. Från vardagsrum och stora sovrummet är det utgång till balkong med fantastisk havsutsikt. Huset är uppvärmt via fjärrvärme och ventilation med mekanisk till- och från luft, FTX. Se ytterligare information under dokument.

Ett attraktivt och populärt villaområde i Strandnorum med vacker havsutsikt. Bekvämt boende med närhet till centrum med all service och rikt utbud av affärer, bryggliv och restauranger. Här är nära till salta bad och härliga promenader. Enkelt att köra ut på motorvägen och det tar cirka 30 minuter att köra till Göteborg. Buss och tåg är ett effektivt och miljövänligt alternativ.

I närområdet finns flera förskolor och skolor för alla åldrar samt Nösnäsgymnasiet och Munkeröds utbildningscenter för ungdomarna.

Stenungsund är en växande kommun med attraktivt köpcentrum med bryggor och gästhamn. Kulturhuset Fregatten erbjuder bio, galleri och bibliotek. Simning och skridskoåkning kan utövas i Stenungsunds arena där det även finns restaurang och café. Ta utflykter till Tjörn och Orust med flera idylliska kustsamhällen.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Kungälv

Kontakta mäklaren

Lars Strandqvist

Bjurfors Kungälv
Mäklare Lars Strandqvist, Bjurfors Kungälv
0303-20 86 63

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.