Moderna gatan 1

Strängnäs, Strängnäs kommun Se på karta

5 550 000 kr

6 350 000 kr -13 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Tomtarea
1 050 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2009
Driftkostnad
46 748 kr/år

Vill du bli hemmakär vid första ögonkastet?
Välkommen in till denna snygga och moderna enplansvilla med mycket karaktär, häftig arkitektur, luftiga sällskapsytor och gott om ljusinsläpp.

Med sin trivsamma och härliga planlösning, blir det ett genomtänkt och bekvämt hem. Bostaden har stilrent barkök med öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum där ett trivsamt ljusinsläpp fördelas över ytorna. Tre rymliga sovrum, två stycken helkaklade badrum och tvättstuga.

Den välkomnade miljön vid entrén går inte av för hackor man känner redan här att man kommer trivas. Vidare på tomten finns en härligt stor altan med spa´bad och gott om plats för både soffhäng och matplats, eftersom huset är byggt i vinkel så sitter du väldigt skyddat från insyn. Dessutom finns en häck som omgärdar huset, mycket lättarbetad tomt med plats för lek.

Huset är arkitektritat av Lars Öste och taket är ett handlagt valsat zinktak med handgjorda takdetaljer.

Kvalitéerna i denna enplansvilla är många, här får du plats för den stora familjen och gott om plats för trevliga middagar både inomhus och ute. Det här är villan för dig som söker något som är helt inflyttningsklart! Parkeringsmöjligheter på asfalterad uppfart samt i carport. Intill carporten finns ett bra förråd.

På gång/cykel-avstånd nås Strängnäs golfklubb och Larslunda idrottsanläggning idag med gymnastikhall, padelhall, gym och flera fotbollsplaner, här planeras byggas ytterligare ishall, badhus, tennishall mm. Även fina promenadstråk finns nära till hands i den närliggande naturen. Även nära till Strängnäs centrum och skolor, förskolor, affärer och service och från resecentrum når pendlaren Sthlm C på ca 45 minuter, och Eskilstuna på ca 15 min.

Välkommen till ditt nya hem!
Elisabet Jacobsen 070-28 52 603 Annalena Stening 070-091 92 24

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs

Kontakta mäklaren

Elisabet Jacobsen

Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
Mäklare Elisabet Jacobsen, Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
+46702852603

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas