Sågvägen 6

Strångsjö, Katrineholms kommun Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
160 m²
Biarea
95 m²
Tomtarea
1 300 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
57 297 kr/år

På återvändsgata i barnvänligt område annonseras nu denna mycket smakfullt inredda villan med öppen planlösning, 4 sovrum på entréplan och stort badrum med både badkar och dubbeldusch.

Du välkomnas in i huset via hallen med parkettgolv. Vidare in ligger köket som byggdes om 2018 med nya stommar, ytskikt och erbjuder en öppen planlösning mot vardagsrum. Köket är smakfullt inrett och erbjuder gott om förvaring, köksö med inbyggd vinkyl och vitvaror bestående av kyl, frys, 2 st inbyggda ugnar, inbyggd kombiugn, induktionshäll, nedsänkt fläkt samt integrerad diskmaskin. Härifrån nås den stora trädäckade altanen i sydvästläge. På entréplanet är det vattenburen golvvärme i nästan alla rum och här ryms även ett stort badrum från 2019 med klinkergolv med golvvärme, helkaklade väggar samt både dubbeldusch och badkar, 4 sovrum med parkettgolv, ett kontor och en toalett renoverad 2022. Källarplanet erbjuder en gillestuga med kamin, ett duschrum, tvättstuga samt ett stort förråd.

Husets byggdes till 2019 och i samband med det byttes taket, alla fönster och all träpanel utvändigt målades. Huset värms upp med vattenburen värme från bergvärmepump samt att fiber finns indraget. På fastigheten finns parkeringsmöjlighet via en grusad uppfart samt ett garage. Ytterligare förvaring erbjuds i ett fristående förråd.

Plan, barnvänlig tomt granne med lekplats. Här bor du med promenadavstånd till förskola och skola till årskurs 6. I området finns även en pizzeria, idrottsanläggning med gräsplan, utegym samt samlingslokal. Cykelavstånd till fin badplats vid Storsjön. Strångsjö ligger ca 12 km från Katrineholm och ca 4 mil från centrala Norrköping

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm

Kontakta mäklaren

Maja Guthammar

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
Mäklare Maja Guthammar, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
0730910122