Alrotsvägen 14

Strömma, Värmdö kommun Se på karta

9 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
141 m²
Tomtarea
1 784 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
45 490 kr/år

Alldeles nära Strömma kanal men med utsikt åt söder och den havsvik som skapar vattenglittret som man så gärna vill se, ligger denna helt nybyggda familjevilla. Här finns rum för fest och lek och de stora trädäcken i söder erbjuder sol hela dagen och en härlig pool. I fastigheten ingår ägandedel i gemensam mark med brygga med egen båtplats, badplats och bastu vid stranden ett stenkast bort. Huset är ett bekvämt enplanshus, helt nybyggt med många fina tillval. Här har man vattenburen golvvärme i hela huset. Hjärtat i huset är ett ljus och öppet kök med stort vardagsrum i öppen planlösning där du slås av den härliga utsikten så fort du kliver in i den trevliga entréhallen. Master bedroom med klädkammare badrum och samma härliga utsikt. Ytterligare två fina sovrum med samma vy. Ett praktiskt allrum ger rymd och luft och kan även det göra om till ytterligare ett sovrum eller arbetsrum om behovet finns. Villan innehåller sammanlagt två fina badrum med badkar respektive dusch och bastu. Rejäl tvättstuga med egen groventré.
Uppfarten erbjuder gott om plats för flera bilar. Smart laddplats till elbil finnes. Här finns en lika nybyggd carport med förrådsdel. Här läggs nu gräsmatta och trevlig grusad uppfart.
Slutbesiktningsprotokoll finns att ta del av vid intresse. Dokumentation, leverantörsinformation etc från nybyggnationen finns.
Den stora tomten är helt fantastiskt belägen med öppna marker i söder och den vackra havsviken nedanför. Trädäcken trappar ner mot gräsytorna och vattnet i söder och ger stora möjligheter till rekreation och socialt liv med många gäster. Ytorna löper i nuläget utan inhägnad mot grannarna vilket ger en känsla av en enorm park.
Med fastigheten följer delägarskap i småbåtshamn, strand och grönområde.
Med fastigheten följer delägarskap i väg som ägs av fastighetsägarna som är medlemmar i Gamla Fågelbrovägens samfällighetsförening som förvaltar.
Här är det nära till buss och man har Strömma krog runt hörnet. Läs mer om Strömma nedan.
Kontakta mäklaren för att boka en visning av detta paradis som med fördel ska upplevas.
Välkommen hem.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Värmdö

Kontakta mäklaren

Terése Eldered

SkandiaMäklarna Värmdö
Mäklare Terése Eldered, SkandiaMäklarna Värmdö
0733 94 57 96

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.