Halsviksvägen 56

Styrsö, Göteborgs kommun Se på karta

5 950 000 kr

6 500 000 kr -8 %
Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
126 m²
Biarea
35 m²
Tomtarea
687 m²
Byggår
2011
Driftkostnad
50 458 kr/år

Modern villa med mycket fin arkitektur med ett lugnt och trivsamt läge på mysiga skärgårdspärlan Styrsö.
Den stenlagda gången leder er fram mot bostaden, här varvas planteringar och grusade partier med gräsytor. Vid entré möts ni av en trälagd uteplats och vidare in i den välkomnande hallen, med fina avhängningsmöjligheter. Redan här slås ni av vardagsrummets volym och närmast sakrala intryck. Ett kök och vardagsrum som badar i ljus från generösa fönsterpartier som sträcker över byggnadens gavel. Här erbjuds en öppen social atmosfär som inbjuder till umgänge samt god plats för såväl matsalsmöbel som sällskapsgrupp. Braskaminen skänker värme, ljus och och borgar för mysiga höstkvällar. Från vardagsrummet når ni det soldränkta altandäcket och vidare ut i trädgården. Entréplanet erbjuder även ett rymligt helkaklat badrum i sober färgskala med praktisk tvättdel. I anslutning till badrummet finner ni planets sovrum med utmärkt garderobsförvaring.

På övervåningen möts ni av ett härligt allrum med takfönster, härifrån blickar ni mot den fönsterbeklädda gaveln och ner över vardagsrummet. Från allrummet når ni planets samtliga rum. Ett helkaklat badrum med dusch och fint ljusinsläpp från takfönster. Vidare når ni två mysiga sovrum med fönster mot gaveln.

Här erbjuds även ett praktiskt garage med plats för golfbil eller flakmoppe samt med goda förvaringsmöjligheter i anslutning till huvudbyggnaden dessutom ett fint gästhus/kontor med sovloft och egen uteplats på tomten.

Bekvämt badrocksavstånd om ca. 300m till salta bad i mysiga och skyddade Halsvik!

Styrsö är en näst intill bilfri pärla i Göteborgs södra skärgård som trafikeras till större delen av golfbilar. Styrsö har små samhällen med olika karaktärer. Tången är det traditionella fiskeläget med tät bebyggelse och slingrande smala vägar. I Halsvik satte de välbeställda skutskepparna sin prägel på bebyggelsen och Bratten de fina sommargästerna.
Närservicen är väl utbyggd med flera affärer, caféer, restauranger och vårdcentral. Ön erbjuder tre färjeavgångar från Bratten, Tången och Skäret. Styrsö har även broförbindelse med grannen Donsö. På Styrsö finns det ca. 1400 bofasta och näst intill det dubbla på sommaren.

Här finns alla förutsättningar att trivas!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Väster

Kontakta mäklaren

Claes Moreen

Bjurfors Väster
Mäklare Claes Moreen, Bjurfors Väster
0766-48 79 12