Kanalstigen 2

Sundänge, Köping Se på karta

3 475 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
150 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
1 326 m²
Byggår
2016
Driftkostnad
26 658 kr/år

Välkommen till Kanalstigen 2 i populära Sundänge. Här finner du ett hus uppfört 2016. Du välkomnas in i rymlig hall med plats för avhängning. Direkt till höger finns ett sovrum med garderober och direkt till vänster ett helkaklat badrum med klinkergolv, duschplats, wc och tvättställ i kommod. Innanför badrummet finns en modern tvättstuga. Vidare in i huset öppnas det upp med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Stort rymligt kök med plats för matbord och utgång till stor altan. Vardagsrumsdel med öppet till nock, braskamin och utgång till altanen. En trappa upp finns ett allrum med härlig utsikt över sjön samt två sovrum. Friköpt tomt om ca 1326 kvm. Fina gräsytor och altaner samt plats för att anlägga pool. Stor asfalterad uppfart med plats för många bilar, dubbelcarport med förråd. Här finns möjlighet att även köpa inventarierna så det är bara att flytta in!

Sundänge är ett område där det finns både permanent- och fritidsbostäder.
Samfälligheten är välskött och aktiv med en härlig gemenskap, här anordnas till exempel midsommarfirande, pubaftnar m.m. och under sommartid finns en handelsbod öppen där det ges möjlighet att beställa mat och övriga förnödenheter. Det finns även minigolfbana, dansbana och en boulebana. Närhet till badplats och möjlighet att ha båt.
Till Köping tar det ca 15 minuter med bil och där finns allt man behöver såsom matvaruaffärer, apotek, butiker, restauranger, caféer, vårdcentral och utmärkta tåg- och bussförbindelser till de större städerna, 16 mil till Stockholm, 5,5 mil till Västerås, 6 mil till Örebro och 6 mil till Eskilstuna.

Läs mer hos mäklaren