Torparängsvägen 37

Sundby Strand, Strängnäs kommun Se på karta

6 990 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
150 m²
Byggår
2023
Driftkostnad
38 250 kr/år

På Torparängsvägen 37 välkomnas ni till ett karaktärsfullt och stilrent 1-plans hus med påkostade material, vackert ljusinsläpp och en härlig atmosfär . Ett exklusivt boende som dessutom har härlig rymd med generös takhöjd, bra läge i området och fönster i flera väderstreck. Här möten man en genomgående ljus interiör, en genomtänkt planlösning med b.l.a fyra väl tilltagna sovrum och härliga sällskapsytor om inbjuder till umgänge med familj och vänner.

Det här hemmet är som gjort för den som söker det lilla extra i tillvaron, perfekt beläget i populära Sundby Strand! Här finner man ett flertal badplatser i området och har egen båtplats vid gemensam brygga.

Huset består bland annat av ett påkostat, ljust och elegant kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns ett ljust och luftigt vardagsrum med väl tilltagna ytor, höga fönster som släpper in solens strålar och generös takhöjd upp i nock samt fyra rymliga sovrum. Badrummen är påkostade, smakfulla och eleganta. Vattenburen golvvärme i hela huset.

Dubbelgarage med plats för två bilar och liten verkstad för den som önskar. Eldriven port.

Huset står på en iordningställd trädgårdstomt med fin gräsmatta och en stenmur mot gatan som ramar in på ett fint sätt. Tuja häck är planterad på både fram och baksida.

Välkomna på visning av ett boende för dig som söker det lilla extra!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Kontakta mäklaren

Johan Svärd

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred
Mäklare Johan Svärd, Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred
0708515185

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas