Slättvägen 5

Sundsvik, Nykvarns kommun Se på karta

2 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
120 m²
Biarea
7 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Förening
BRF Tegelbruket i Sundsvik
Om föreningen
Avgift
4 978 kr/mån
Driftkostnad
26 160 kr/år

Välkommen till ett nybyggt boende med högt i tak, golvvärme på båda plan och stora fönsterpartier. Bostaden är väldisponerad med rymlig hall med klinker som leder vidare in till den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök vilket ger härliga ytor för socialt umgänge! Är ni i behov av ett femte sovrum kan ni välja att dela av vardagsrummet och skapa ett extra rum. I badrummet på entréplan finns tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp finner ni fyra sovrum som binds samman av en sällskapsyta. I badrummet på övre plan hittar ni bostadens badkar.
Givetvis bidrar de stora fönsterpartierna till att ge en mycket ljus och rymlig känsla. Att bostadens övre plan har öppet nästan ända upp till nock gör att huset känns ännu större än sina kvadratmeter.
I trädgården kan ni njuta av en kaffe på altanen, som ni når från vardagsrummet. För att skapa en mer privat uteplats skiljs altanerna av med förråd/plank.
Inflyttning mars 2023.
Sundsvik kännetecknas av sitt naturnära läge och placering invid Mälaren där ni kan njuta av båtturer, fiske, bad eller promenader. Golfbanan, Turinge ost och vin och närheten till Taxingeslott ”Kakslottet” ger alla pluspoäng till projektets placering. Det finns något roligt även för de små som tex lådbilslandet där barnen kan uppleva en hel värd fylld med lådbilar.
Från Sundsvik når ni E20 på 5 minuter och därifrån Södertälje på 10 minuter. I Södertälje finns både pendeltåg och regionaltåg och ni kommer till Stockholm C på 30 minuter. Buss 782 tar er från Sundsvik till Nykvarn centrum där ni kan åka vidare med buss till Södertälje eller snabbtåg Svealandsbanan till Stockholm och Eskilstuna. Från Nykvarn C når ni Stockholm C på 30 minuter.

Läs mer hos mäklaren
Bo Lundvall & Son

Kontakta mäklaren

Gustav Ekström

Bo Lundvall & Son
Mäklare Gustav Ekström, Bo Lundvall & Son
070 645 11 41