Kvällsstigen 2

Sunhultsbrunn, Aneby Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Tomtarea
417 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1975
Driftkostnad
33 810 kr/år

Välkommen till Sunhult och Kvällsstigen 2. Här bjuds nu denna smidiga 1 1/2-plansvilla ut till försäljning. Villan har genomgått en hel del renoveringar under 2016/2017 där vattenburet värmesystem installerats, badrum i bottenplan har ny plastmatta och tvättstugan har ny ho, arbetsbänkar och maskiner. Nästintill alla blandare har bytts ut mot nya. Handdukstork och ventilationsdon Frech har monterats i bad och wc/dusch. Ny el-central. 2019 har ny kyl och frys satts in i köket. På fasaden har delar av panelen bytts ut och allt har målats om.

Här bor du med fyra sovrum, stort vardagsrum och både balkong och inglasat uterum. Utvändigt förekommer det en del underhåll på fasaden där vissa delar har behov av att bytas ut/tvättas/målas. Fastigheten har hörntomt och omges av ett staket ut mot vägen. Bilen parkerar du i carporten eller i garaget, där du också har en dörr in till tvättstugan.

Sunhultsbrunn ligger strategiskt bra mittemellan Tranås och Aneby. Med mindre än 15 minuter åt båda hållen når du Tranås och Aneby. Inom 120m från huset finns busskommunikationer.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tranås