Gärdesvägen 21 B

Sunnersta, Uppsala Karta & restider

4 950 000 kr
Villaicon_villa_inactive

Här har man inte lämnat några detaljer åt slumpen! Huset har löpande genomgått renoveringar från år 2007 och är idag i nyskick. Man har kostat på renoveringarna för att följa en röd tråd och få fram en vacker estetisk look samtidigt som man även tänkt på de mer praktiska bitarna såsom bl a dränering, fönsterbyte och bra ventilation.

Huset är ett enplanshus med till större delen inredd källare. Sällskapsytorna är omfångsrika och det äldre vardagsrummet löper i vinkel mot tillbyggnaden med öppet till nock, vacker täljstenskamin och vidsträckta fönsterpartier som bjuder in den egna trädgården i rummet. Köket är rymligt med stora arbetsytor och lämpar sig ypperligt de dagar man vill bjuda in vännerna och laga mat tillsammans. Vid dåligt väder eller en sen kväll samlas man gärna i det ljudisolerade biorummet och kikar på en bra film. Sovrummen finns både på övre plan och i källare, idag är de fem stycken och två av dem nyttjas frekvent av besökare. Tre våtutrymmen med bad-, dusch- och bastumöjlighet. God förvaring i platsbyggda gardeorber, klädkammare, förråd i källare samt externt förråd på tomten.

Välplanerad tomt med omgivande häck som löper som insynsskydd, stora gräsytor att bre ut sig på, fruktträd, bärbuskar och stort vackert byggt altandäck delvis med tak och staket. Enbilsgarage samt stenlagd yta rymmer många bilar.

Sommartid vallfärdar många av Uppsalas invånare till Sunnersta för att nyttja något av de populära baden i Mälaren och vintertid byts aktiviteterna ut mot längskidåkning, skridskor. "Gipen" med skid- och löpspår, fotbollsplan och "Gula stigen" finns alldeles runt hörnet. Närområdet erbjuder även bra skolor och förskolor, skidbacke, fina restauranger med sjöutsikt, vackra strövområden och goda kommunikationer oavsett om du cyklar, kör bil eller föredrar buss.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
122 m²
Biarea
97 m²
Tomtarea
914 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
36 885 kr/år
Byggår
1964
Räkna på boendet
  • Söndag 1 okt kl 11:00-11:45 Spara
    Öppen visning - anmäl dig för bättre service
  • Måndag 2 okt kl 18:00-18:45 Spara
    Öppen visning - anmäl dig för bättre service
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Gärdesvägen 21 B och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 950 000 kr
Driftkostnad
36 885 kr/år

Statistik

5 645
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 7 dagar sedan, den 16 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips