Långvägen 46

Uppsala Se på karta

5 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
170 m²
Tomtarea
967 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
31 054 kr/år
Antal besök
13 647
Dagar på Hemnet
21

Välkommen till Långvägen 46 och detta trevliga hus på hörnet med stor potential!

Fastighetens bergvärmesystem är i dagsläget trasigt och här finns behov att förnya och renovera. Men med lite jobb kommer även möjligheterna att forma och skapa ert drömhus utefter era önskemål och drömmar. Låt kreativiteten flöda och låt visionen om det perfekta livet på Långvägen 46 växa fram. Här har ni ett stort hus om två våningsplan som erbjuder stora sällskapsytor i både vardagsrum och gillestuga samt tre sovrum alla på övre plan. På övre plan finner ni även ett allrum med en fungerande öppenspis samt så finns ett badrum. På entréplan finner ni även ett duschrum och en praktisk tvättstuga. Utanför husets väggar finner ni en grönskande och trevlig tomt och trädgård med plats för aktivitet för hela familjen.

Till huset hör även en biarea om 32 kvm som fördelar sig på ett rymligt garage och ett förråd. Sedan finn en carport och en uppfart med plats för ytterligare ett fordon. I dagsläget används carporten mer som en uteplats då den grönskande trädgården har växt för fullt och ersatt funktionen av en carport till en uteplats under tak.

Sunnersta är ett av Uppsalas mest eftertraktade områden då det både erbjuder närhet till naturen och city. Här bor ni med närhet till friluftsliv, sjö, bad samt båthamn för både segel-och motorbåt i Mälaren. Vintertid njuter ni av plogad is och inte minst skidåkning både utför samt på längden vid Sunnerstabacken/Uppsala Alpina Center. Sunnerstaskolan samt flera förskolor finns på promenad- och cykelavstånd. Här finner ni ett boende med närhet till Vårdsätraskogen, Ekoln och Årike Fyris, dessutom med bra kommunikationer till stan.

***
På grund av rådande omständigheter krävs anmälan till visningen. Gå in på vår hemsida för att boka tid. För att vi ska kunna hålla visningar på ett tryggt och säkert sätt så ber vi er att respektera den tiden som ni tilldelas och att skyndsamt meddela om ni inte kan komma på visningen. Om ni önskar ordnar mäklaren gärna med digital visning istället för att besöka bostaden på plats.
***
Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Martin Boholm

Notar
Mäklare Martin Boholm, Notar
0733958640
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019