Rosenvägen 20 A

Sunnersta, Uppsala Se på karta

6 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112 m²
Biarea
112 m²
Tomtarea
972 m²
Byggår
1972
Antal besök
3 794
Dagar på Hemnet
5

Nyrenoverad och mycket smakfull villa om totalt 112 + 112 kvm i populära Sunnersta!
Mycket bra planlösning med tre bra sovrum varav det ena med öppning mot en snygg walk-in-closet. Härliga umgängesytor i kök och vardagsrum med öppet upp i nock och halvöppen planlösning, vilket ger generösa utrymmen för framtida stora kalas. Rymligt kök med trevlig bardel, en naturlig samlingsplats för familjen att umgås vid.

Källarplan är ljus och har stora möjligheter beroende på vad familjen har för behov. Här finns ett stort allrum/bibliotek, som också kan användas som ytterligare sovrum om det skulle behövas. Dessutom finns ett stort förrådsutrymme, generös tvättstuga med bastu samt en källaringång med uthyrnings/generationsdel med anslutande duschrum.

Villan har genomgått under senaste året genomgått flertalet stora renoveringar med bl.a. modernt vattenburet värmesystem med golvvärme på entréplan som ger låga driftskostnader, nytt yttertak, ventilation och nytt duschrum samt smakfullt kök. Genomgående vita ytskikt och snyggt parkettgolv i entréplan.

Härlig insynsskyddad trädgårdstomt i bästa solläge. Här finns perenna rabatter och lagom mycket att ta hand om. Längs med huset finns en altan som är tillgänglig från både kök och sovrum. Här skiner solen större delen av dagen och ända fram till kvällen.

Attraktiva Sunnersta, med goda buss- och cykelkommunikationer till city, har vackra natur- och sjönära omgivningar. Här finns bl.a. skola F-5, flera förskolor, affär samt närhet till bad- och båtplats i Mälaren. Vintertid erbjuds långfärdsskridskoåkning, skidspår och slalombacke. Gula stigen börjar vid Studenternas IP och fortsätter ner till Skarholmen, totalt 10 km lång och denna kan du enkelt kliva på endast en bit ifrån Morkullevägen 44. Du har även nära till Gottsundagipen som är ett naturområde som sträcker sig från Vårdsätravägen, förbi Gottsunda och till Sunnersta. Här finns stora gräsytor och bollplaner, flera stigar, skidspår och kolonilotter.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 13
  maj
  Tor 13 maj
  Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
 • 16
  maj
  Sön 16 maj
  Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.