Sunnerstavägen 23 A

Sunnersta, Uppsala Karta & restider

3 750 000 kr
VillaVilla

Med ett fantastiskt läge endast ett stenkast ifrån Sunnersta Herrgård finner du denna charmiga 50-talsvilla med dubbelgarage. Huset om 1,5-plan med källare har bevarade tidstypiska detaljer i form av fina parkettgolv, pardörrar med vackert spegelglas, fin ledstång i lackat trä, kallskafferi, bakbord, matkällare etc. Öppen spis för extra mysfaktor i vardagsrummet.

Entréplan ger välkomnande hall, tilltalande vardagsrum med matrum i fil samt utgång till njutbar veranda, hemtrevligt kök med matplats, toalett samt sovrum. Övre plan ger hall med förvaring, tre bra sovrum med rejäla förvaringsutrymmen, varav ett med utgång till balkong, samt badrum med badkar. Källarplan ger flertalet förrådsutrymmen, snickarrum, matkällare och tvättstuga. Huset har ett visst omsorgsbehov men med god potential till enorm trivsel för den moderna familjen. Fjärrvärme för låga uppvärmningskostnader.

Njut av ljus och vacker trädgård med många olika växter och fruktträd samt fria gräsytor att springa på för barnen. Häck på vardera sida om huset och framsidan ger staket och grind av järnsmide. Veranda i soligt läge med utsikt över trädgården. Vidare finns ett äldre växthus och dubbelgarage.

Attraktiva Sunnersta, med goda buss- och cykelkommunikationer till city, har vackra natur- och sjönära omgivningar. Här finns bl.a. skola F-5, flera förskolor, affär samt närhet till bad- och båtplats i Mälaren. Vintertid erbjuds långfärdsskridskoåkning, skidspår, pulkabacke och slalombacke. Nedanför Sunnersta Herrgård finns en liten sjö som tidigare mynnat ut i Fyrisån och på den brukar det vara populärt med skridskoåkning vintertid. Upplyst elljusspår finns i skogen bredvid och det är även trevligt att promenera bort mot Sunnerstaspången och vidare på trevliga naturstigar.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
95 m²
Biarea
51 m²
Tomtarea
716 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
34 878 kr/år
Byggår
1958
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Sunnerstavägen 23 A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 750 000 kr
Driftkostnad
34 878 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 687
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 3 dagar sedan, den 16 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips