Galoppstigen 6

Svinninge, Österåkers kommun Se på karta

23 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
100 m²
Tomtarea
6 530 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
54 907 kr/år

Avstyckningsbar sjötomt med strandlinje i söder, egen sandstrand och ovanligt stor brygganläggning som nås med bil 30 min från stan! Nu finns chans till ett magiskt skärgårdsboende på en vidsträckt, avstyckningsbar sjötomt i helt privat läge, dessutom mot söder med sol från morgon till magnifika solnedgångar! Här får familjen en alldeles egen sjölycka med komplett brygga och sandstrand, med västra sidan fri och öppen mot en stor ängsmark. Huset är en 80-talsvilla med lite av fritidshuskaraktär, redo för en make-over till en egen drömbostad.

Detta är verkligen en fastighet som öppnar för livskvalitet på hög nivå, med omedelbar tillgång till bad- och båtliv invid Skåvsjöholmssundet som sedan öppnar upp mot Överbyfjärden och vidare ut till Trälhavet. Ett paradis främst på sommaren, men med skärgårdens skiftande charm alla årstider. Allt detta inom bilavstånd från Roslagstull, så du behöver inte göra avkall på stadsliv eller stadsjobb.

Huset är byggt 1980 och omfattar i dagsläget flera stora gemensamhetsytor och gedigen veranda med enastående sjöutsikt, totalt 3-4 möjliga sovrum, ett öppet övre rum samt ett källarplan med relax, bastu och tvättstuga. Delar som är relativt nyrenoverade är badrummet på entréplan samt källarens bastu/relax och tvättstuga. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp, det finns även en egen borrad brunn.

Tomten på 6530 kvm är en sagolik sjötomt med lång strandlinje i söder, en mindre sandstrand och brygganläggning med stegar och trädäck med grillhörna och picknickbord. Tomten i sig är en fin uppvuxen trädgård med ekar, äppelträd och andra träd, förutom stora öppna gräsytor som sluttar svagt ner mot vattnet. Värt att notera att det finns gamla träd som inte får fällas, men de är å andra sidan ett smycke för trädgården och bidrar med skugga och lummig grönska. Vid infarten finns ett dubbelgarage.

Fastigheten ligger idylliskt och lantligt ute på Hästängsudd i Svinninge, med natursköna omgivningar och njutningen av vågbrus och fågelsång, vidsträckt himmel och blått vatten. Trots det lantliga läget finns förskola och service på nära håll.

Välkommen till en helt egen hörna av skärgården, med ovanligt privat och fritt läge där du har obegränsat med sol och sjöutsikt, i en idyll med smidig tillgång till service och kommunikationer!

PLANLÖSNING:

Entrévåning

HALLEN är en yteffektiv entré med skjutdörrsgarderob på ena sidan och här finns även trapphuset.

BADRUMMET är rejält till ytan och helkaklat i vitt, matchat av svart klinkergolv. Utöver duschhörna med vikvägg i glas finns bra tvättställsmöbel och en rymlig extra yta vid fönstret.

VARDAGSRUMMET är mycket luftigt med dubbel takhöjd upp till nock. Det ger en härlig rymd som förstärks av ljusinsläppet från höga fönster längs hela baksidan. Här finns utgång till den längsgående delen av verandan, och lättmöblerade stora ytor för sällskapsmöbler runt den murade öppna spisen. Väggarna har träpanel.

I KÖKET har du en stor matsalsdel med maffiga skjutglaspartier som ger tillträde till verandan och obegränsat insläpp av både ljuset och sjöutsikten. Matsal och kök utgör tillsammans en frikostig yta med plats för många gäster till bords. Köket har vit skåpinredning och bra arbetsytor i vinkel.

VERANDAN är ett väl tilltaget trädäck med vacker vy ut över trädgården och vattnet, med bästa läge mot söder och väster för maximalt med sol, och generös plats för både matbord och vilstolar på en del inramad av glasräcken och en öppen de

Läs mer hos mäklaren
Susanne Persson Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Patrik Bergström

Susanne Persson Fastighetsförmedling AB
Mäklare Patrik Bergström, Susanne Persson Fastighetsförmedling AB
08-410 88 704