Skåvsjöparksvägen 6

Svinninge, Österåker Se på karta

10 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
193 m²
Tomtarea
3 393 m²
Byggår
2007
Driftkostnad
43 304 kr/år
Antal besök
8 840
Dagar på Hemnet
15

Med ett oslagbart läge, nära havet och naturen finner ni denna fantastiska tvåplansvilla med allt man kan önska. Smakfulla materialval och välplanerade ytor möter skärgård i ett familjärt område, vad mer kan man önska?

På grusad uppfart välkomnas ni fram till denna magnifika entré som omgivs av färgsprakande och välplanerad trädgård. Genom pardörrarna möts ni av en bostad som präglas av stora sociala ytor och generöst ljusinsläpp som skapar ett lugn och harmoni året om. Huset är fördelat på gediget vardagsrum, ett kök där hela familjen vill samlas, tre sovrum med möjlighet till ytterligare ett sovrum, två helkaklade badrum samt tvättstuga med grovéntre. Tre fantastiska uteplatser helt utan insyn varav den ena med en självklar umgängesplats under rådhusvinsrankor där eldstaden förgyller de sena höstkvällarna.
I trädgården finner vi ett flertal olika växter och blommor och bär, här kan du bland annat finna magnolia, pioner, pärlhyacint samt frukt som äpple, körsbär, plommon med mera.

Här bor du med ett fantastiskt läge i närhet till Stockholms skärgård, badplatser, natur och kommunikation. I närområdet finns fina promenadstråk, förskola, bensinmack och mer där till. Som medlem i samfälligheten har du möjlighet att ansöka om båtplats. För dig som pendlar finns det goda kommunikationer till Stockholms innerstad, Åkersberga och Vaxholm.

Detta är boendet som lämnar önskelistan tom!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Österåker

Visningstider

  • 18
    jul
    Lör 18 jul kl. 14:00–14:45
    Välkommen på visning, anmäl gärna ditt deltagande.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.