Bifrostvägen 6

TÄBY KYRKBY - BYLE, Täby kommun Se på karta

8 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
151 m²
Tomtarea
1 233 m²
Byggår
1996
Driftkostnad
37 122 kr/år

Bokade visningar under sommaren. Kontakta ansvarig mäklare för nästa tillfälle!

+ Insynsskyddat läge med fantastisk uteplats
+ Njut av dagens bästa soltimmar
+ Genomgående golvvärme
+ Öppen spis & högt i tak

Här presenterar vi med stolthet ett enplanshus om 151 kvm, fördelat på 5 rum och kök. Ta del av en vacker trädgård i sydvästläge med generös altan, nylagd gräsmatta, fina planteringar och även en damm för kvittrande fåglar. Tomten erbjuder plats för flera bilar vid uppfarten, carport med integrerat och isolerat förråd samt vind ovan för ytterligare förvaring.

Välkommen in! Generöst vardagsrum i vinkel med öppen spis, högt i tak och utgång till uteplats. Luftigt kök med köksö och matplats för hela familjen, gäster och grannar. Från köket finns hela två utgångar till altan och trädgård i sydvästläge. Fördelat på 3 sovrum idag och med enkla medel kan man göra om till ytterligare sovrum vid behov. Badrum i anslutning till entré. Ytterligare badrum i anslutning till rymlig tvättstuga med groventré.

Bo med kort promenadavstånd till flera bra förskolor och Byleskolan (F-6) med 600 m promenadavstånd. Närheten av Täby Kyrkby Centrum med bland annat ICA butik, roslagsbanan, café, restauranger, tandläkare, apotek mm. Självklart finns även närheten till fina grönområden och Vallentunasjön. Roslagsbanan tar dig in till Stockholm Östra på 23 minuter. Dag- och nattbuss finns längre upp på gatan och tar dig vidare till exempelvis Danderyds Sjukhus med tunnelbana vidare i huvudstaden.

Är du nästa stolta ägare av Bifrostvägen 6?

Välkommen att lämna ditt intresse till Filip Gröholt, 072-252 11 99.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Täby

Kontakta mäklaren

Filip Gröholt

Mäklarringen Täby
Mäklare Filip Gröholt, Mäklarringen Täby
072-252 11 99

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.